4 DECE A O JEDNOM SINU SE DO SADA NIJE NIŠTA ZNALO: Otkriven Berčekov naslednik Nikola! (FOTO)
Foto: Printscreen

VELIKA PORODICA

4 DECE A O JEDNOM SINU SE DO SADA NIJE NIŠTA ZNALO: Otkriven Berčekov naslednik Nikola! (FOTO)

Godinama je deo filmskih i serijskih ostvarenja!

Objavljeno: 07:44h

Talenat našeg legendarnog glumca Aleksandra Berčeka do te mere je neupitan da se morao preneti i na makar jedno od njegovih četvoro dece. Mnogi nisu znali da to i jeste slučaj nakon što se sin Aleksandra Berčeka našao među imenima na odjavnoj špici popularne domaće serije "Tajne vinove loze". Naime, Nikola Berček (37) godinama je deo filmske scene, samo što to čini iza kamere. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom.

Sin Aleksandra Berčeka tako se našao i u ekipi pomenute serije a mnogi su bili iznenađeni tim saznanjem. Pre nje, radio je na ostvarenjima kao što su „Profesionalac“, „Jagodići“, „Ulica lipa“, „Kordon“, „Pad u raj“, „Smrdljiva bajka“, „Ivkova slava“... Međutim, sin Aleksandra Berčeka nije poznat u umetničkom svetu samo po tome, već i po muzičkim angažmanima. Poštovaocima alternativne muzičke scene Nikola Berček poznat je još od 2004. godine kada je postao gitarista grupe „Autopark“.

Aleksandar Berček, po mnogima jedan od naših najboljih glumaca svih vremena, otac je četvoro dece. Iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša.

Podsetimo, glumac Aleksandar Berček gradio je svoju karijeru bez previše isticanja privatnog života.

O porodici nije mnogo govorio, a to ne čini ni danas. Ipak, javnost je preko noći saznala za njegovu najmlađu ćerku Minu.

Zbog samo jednog poteza, ova lepotica se našla na naslovnim stranama svih dnevnih novina i tabloida.

Sa samo 20 godina, Mina se udala za repera Skaj Viklera. Njeni roditelji nisu prisustvovali venčanju, a Berček nikada nije želeo da komentariše njen potez.

- Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele - govorio je tada Vikler.

Da stvar po tabloide bude još zanimljivija, njihov brak je pukao posle samo nekoliko meseci.

Od tada se Mina skroz i povukla iz javnosti i živi mirnim životom kao i pre braka sa reperom.

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub/zivotprica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.