SLAVICA JE ZBOG NJEGA BATALILA KARIJERU,BIO JE PRAVI FRAJER: Osvanula fotka,godine učinile svoje OVO SADA JE VLADA
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENA!

SLAVICA JE ZBOG NJEGA BATALILA KARIJERU,BIO JE PRAVI FRAJER: Osvanula fotka,godine učinile svoje OVO SADA JE VLADA

Bivši muž Slavice Ćukteraš danas izgleda ovako

Objavljeno: 08:47h

Iako je imao uspešnu fudbalsku karijeru, ali i bio u braku sa Slavicom Ćukteraš, golmana Vladu Avramova nismo često viđali u medijima. O njemu smo tek ponešto čuli iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Na Vladinom Instagram profilu uglavnom su foto podsećanja na dane aktivne igračke karijere, a tek nedavno u javnost je dospela slika novijeg datuma koja svedoči da su se, na početku njegovih četrdesetih, pojavile sede.

Da li se u međuvremenu ponovo oženio, nije nam poznato, ali mnogi se još sećaju početka njegove romanse sa “zvezdom Granda”, koja mu je 2016. rodila ćerku Viktoriju.

Slavica je zbog ljubavi batalila scenu i mikrofon, kako bi supruga pratila šriom sveta, od Dubaija do Japana. Ipak, brak nije opstao.

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica koja je sa Vladom provela tri godine.

Bonus video:

02:22

MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA! Slavica Ćukteraš otvorila dušu o teškoj povredi koju je pretrpela, ROŽNJAČA MI JE I DALJE OŠTEĆENA

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.