DOBILA JE SA GOLMANOM AVRAMOVIM A NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA: Evo zašto Slavica Ćukteraš krije ćerku od javnosti!
Foto: © ATA Images

au!

DOBILA JE SA GOLMANOM AVRAMOVIM A NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA: Evo zašto Slavica Ćukteraš krije ćerku od javnosti!

"Njen život je u njenim rukama..."

Objavljeno:

Pevačica Slavica Ćukteraš čvrsto stoji iza odluke da kćerku Viktoriju, koju je dobila u braku sa golmanom Vladom Avramovim, drži što dalje od javnosti.

Slavica Ćukteraš, Vlada Avramov
foto: Printscreen

Međutim, popularna dama odlučila je da iznese neke podatke o svojoj naslednici i da objasni zašto zabranjuje medijima da pišu o njoj.

- Ide na balet, u sklopu vrtića, fantastična je igračica (smeh). Na mamu je, ali i na tatu, on je ipak sportista i sa koordinacijom je ona odlična. Oboje smo (Vlada i ona) bili nemirni kao deca, pa ko preživi, pričaće (smeh). Ne voli da peva, ona je više za ples - kaže Slavica i dodaje:

- Prva stvar koju sam ja odlučila za nju je da je ne izlažem medijima jer se možda ona odluči za neki posao gde ne želi da je ljudi znaju. Ostavila sam njen život u njenim rukama, ja da je odgajim i da bude čista. Ako poželi da se bavi javnim poslom, prirodno je da stanem iza svog deteta. Ali moje je do tad da je sačuvam jer ona možda sutra želi da bude doktor, pilot. To je dogovor bio bivšeg supruga i mene još kad sam bila trudna - istakla je pevačica.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

06:12

SLAVICA ĆUKTERAŠ RIDALA U STUDIJU: Spominjanje jednog čoveka joj razlilo maskaru i steglo grlo (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.