OVO JE BOGATSTVO LENE KOVAČEVIĆ, NEŠTO JAKO VREDNO! Toliko vremena pod velom tajnosti, jasno je i ZBOG ČEGA! FOTO
Foto: Andreja Damjanović

niste znali!

OVO JE BOGATSTVO LENE KOVAČEVIĆ, NEŠTO JAKO VREDNO! Toliko vremena pod velom tajnosti, jasno je i ZBOG ČEGA! FOTO

Nikada viđeno!

Objavljeno:

Nakon što je postala mama dva dečaka Teodora i Vuka Brčina, Lena Kovačević donela je odluku da ih medijski ne eskponira. Nije želela da njeni naslednici osete bilo kakav pritisak javnosti u parkiću, školi sa vršnjacima, na sportu, stoga donedavno niko nije imao uvid u to kako sinovi Lene Kovaćević izgledaju, koliko su porasli i liče li više na mamu ili možda ponosnog tatu Veljka Brčina.

S godinama i iskustvom džez pevačica, poznata po raskošnoj lepoti i talentu, shvatila je da je toliki oprez i potreba da zaštiti mezimce preterana, te je lagano prvo njihove siluete, načine na koje provode vreme, a odnedavno i njihov lik podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Prve slike na kojima poziraju sinovi Lene Kovačević privukle su veliku pažnju najviše zbog toga što su naslednici pevačice dosta likom slični majci, a po svemu sudeći obožavaju i muziku. Ispod jedne od fotografija Lena je jasno naznačila koliko je ponosna na njih:

- Zato jer si ti još uvek moja beba - uputila je reči starijem sinu ona.

Kako izgledaju deca Lene Kovačević POGLEDAJTE OVDE.

Nikada Lena Kovačević, jedna od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, nije krila koliko je srećna u braku. Pa ipak, odabrala je da u svojoj sferi interesovanja njen suprug zadrži svoj identitet i ostane Veljko Brčin, a ne da se u javnosti o njumu piše samo zato što je muž Lene Kovačević.

Ipak, nemoguće je izbeći interesovanje javnosti kada ste bračni drug lepotice kao što je Lena, pa su mediji svojevremeno uspeli da se dokopaju jedne jedine Veljkove fotografije, koja je bila sasvim dovoljna da shvatimo da je zanosna plavuša udata za pravog šmekera.

Veljko Brčin
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:52

LENA KOVAČEVIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU O SVOM NASTUPU: Iznenadila sam se koliko je ljudi došlo, bilo je fantastično!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.