JELENA KARLEUŠA TRUDNA, to je bio SREĆAN DAN za nju! Kleči ispred nje i ljubi je u stomak, sada je razvedena žena!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

DIRLJIVO!

JELENA KARLEUŠA TRUDNA, to je bio SREĆAN DAN za nju! Kleči ispred nje i ljubi je u stomak, sada je razvedena žena!

Sada je razvedena žena!

Objavljeno: 07:54h

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića odigralo se pre dalekih 14 godina a danas je nekako u senci priče o njihovom razvodu.

Međutim, da je to bio jedan od najvažnijih događaja naše estradne scene dobro se pamti i danas, a sve nas je na to podsetio kontroverzni kreator Darko Kostić koji je nedavno podsetio na srećne trenutke bračnog para. On je, naime, na svom "Fejsbuk" profilu podelio staru fotografiju na kojoj se mladenci uzimaju a gde je tom prilikom on bio venčani kum.

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića održano je 28. juna 2008. godine a pevačica je tada bila u drugom stanju, čekajući njihovu stariju ćerku Atinu. Nasmejana pevačica pleše sa suprugom na ivici bazena, dok je on u jednom trenutku kleknuo i poljubio je u stomak a Darko je odmah pored njih. Veseli mladenci i njihovi gosti uživali su u nezaboravnom provodu.

Podsetimo, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a sada se Jelena Karleusa je na svom Instagram profilu otkrila da se razvela do Duška Tošića.

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Duško i Jelena imaju i dve ćerke, Atinu i Niku.

1 / 7 Foto: Instagram/karleusastar

Bonus video:

01:11

Jelena Karleuša se seli u novu kuću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.