IGOR JURIĆ ĆERKU SAŠKU STAVIO NA PRVO MESTO! Ne želi da je izlaže stresu novom ženidbom: "ONA JE MOJ HEROJ"!
Foto: Privatna arhiva, Saša Djordjević, Filip Plavčić

OTKRIVENO

IGOR JURIĆ ĆERKU SAŠKU STAVIO NA PRVO MESTO! Ne želi da je izlaže stresu novom ženidbom: "ONA JE MOJ HEROJ"!

Dobro upućeni tvrde da Igor ne planira da se oženi sa Milenom.

Objavljeno: 09:55h

Od trenutka kada je u javnost izašla informacija da su Igor Jurić i Milena Popović u emotivnoj vezi, licitira se sa datumom njihovog odlaska pred oltar. Bilo je dosta priče i o Mileninom prstenu na desnoj ruci, te se to tumačilo kao da je par u tajnosti stao pred matičara. Međutim, istina je potpuno drugačija.

Dobro upućeni tvrde da Igor ne planira da se oženi sa Milenom. Tačnije, uopšte nema nameru da se ikada ponovo ženi. Prijateljima je poverio da nakon svega što je njegova porodica prošla i pretrpela ne želi da ćerku Sašku na bilo koji način izloži stresu.

„Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog koga mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška“, rekao je Igor Jurić o svojoj ćerki Saški.

A da je moguće biti srećan i zadovoljan i bez venčanog lista, Igor i Milena dokazuju objavama na Instagramu, pri čemu je Igor dosta diskretniji od lepše polovine.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

01:51

MILENA POPOVIĆ: Važno mi je da pročitam imena Oliverovih ubica i nalogodavaca! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.