ŠTA SE DEŠAVA SA SEVERININIM LICEM? O čemu se ovde radi, ŠTA JE OVO? (FOTO)
Foto: Beta Miljenko Krepac

zaintrigirala

ŠTA SE DEŠAVA SA SEVERININIM LICEM? O čemu se ovde radi, ŠTA JE OVO? (FOTO)

Na objavama koje su osvanule na njenom Instagram storiju uočljive su određene promene na licu.

Objavljeno:

Regionalna pop zvezda izaziva veliku pažnju javnosti te ne čudi činjenica što je izgled Severine Vučković uvek na meti komentara.

Severini čak i u petoj deceniji života i dosta mlađe kolegince mogu da pozavide na fantastičnom izgledu, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena na našim prostorima.

Popularna pevačica nedavno je nakon 30 godina održala spektakularan koncert u Čazmi, a na objavama koje su osvanule na njenom Instagram storiju uočljive su određene promene na licu.

Reakcije fanova bile su podeljene i dok je većina komentarisala pevačicu u superlativu, našli su se i pojedinci koji smatraju da se preterano prepušta rukama estetskih hirurga, te da je ovog puta preterala sa botoksom jer deluje neprepoznatljivo.

1 / 10 Foto: Instagram/severina

Seve je ipak svojevremeno rekla da je uradila samo korekciju nosa.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je za medije hrvatska pop zvezda.

Zašto su Severinini obraščići dobili na punoći ostaće njena mala tajna, a sudeći po dobrom raspoloženju i osmehu koji je krasi, reklo bi se da je sasvim zadovoljna u svojoj koži.

1 / 2 Foto: Instagram

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.