OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Ispunila joj je jedna pevačica, POTRESNA PRIČA!
Isidora Bjelica, Foto: Zorana Jevtić

TUGA

OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Ispunila joj je jedna pevačica, POTRESNA PRIČA!

Danas se navršavaju dve godine od smrti naše poznate književnice Isidore Bjelice.

Objavljeno: 14:57h

Naša proslavljena književnica izgubila je bitku sa opakom bolešću na današnji dan 2020. godine, a iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece, Lava i Vilu.

Iako se dugo lavovski borila protiv ove opake bolesti i obišla ceo svet da bi pronašla lek, Isidora nije izdržala, a neutešna porodica i dalje se ne miri sa gubitkom.

Pre nego što nas je napustila, budući da je vedar duh i svoj prepoznatljiv smisao za humor zadržala do kraja, Isidora je objavila "virtuelni testament" kojim se obratila svojoj dugogodišnjoj prijateljici Zorani Pavić, za koju je imala jedan zahtev.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Naime, Isidora je želela da joj Zorana nakon smrti organizuje posebnu žurku, a pevačica joj je ovu želju ispunila.

- Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica - napisala je tada pokojna Isidora.

Zorana Pavić
foto: © ATA Images

O sećanjima na Isidoru, Zorana kaže:

- Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebalo je da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebalo je da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak - ispričala je jednom prilikom Zorana Pavić.

Bonus video:

13:47

OLUJA JE FILM NEZABORAVLJANJA I POMIRENJA Zlatan Vidović o ostvarenju koje je već podiglo prašinu UPUTIO MOĆNU PORUKU SRBIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.