ON JE NOVI DEČKO BIVŠE BRENINE SNAJKE! VIKTOR ZAMENJEN NEMANJOM, UŽIVAJU ZA SVE PARE: Isplivale fotke! (FOTO)
Sandra Miljaković i Viktor Živojinović, Foto: Stefan Stojanović

otkrivamo

ON JE NOVI DEČKO BIVŠE BRENINE SNAJKE! VIKTOR ZAMENJEN NEMANJOM, UŽIVAJU ZA SVE PARE: Isplivale fotke! (FOTO)

Bivša devojka Viktora Živojinovića na letovanju sa novim dečkom

Objavljeno:

Sećate li se Sandre Miljaković? Donedavno su je tabloidi oslovljavali kao Breninu snajku, a onda je ljubavi sa Viktorom Živojinovićem došao kraj.

Njih dvoje su bili u vezi duže od dve godine, a budući da su neko vreme živeli zajedno, sve je ukazivalo na to da će se venčati. Na kraju je, ipak, svako krenuo svojim putem.

Atraktivna plavuša u Beograd je došla iz sela Budilovina kod Brusa, kako bi studirala na Filološkom fakultetu. U međuvremenu je počela da radi kao šminkera, i odlično se snašla.

‒ Ona je lepo vaspitana, uvek je bila dobar đak, student, dete za primer ‒ pričao je o Sandri njen otac.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/sandramiljakovic

‒ Odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, njene bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala.

Nagađanja da su Sandra i Viktor raskinuli početkom godine dobila su i zvaničnu potvrdu, kada je Sandra na svom Instagramu objavila fotografiju sa novim dečkom, iz Meksika.

Sandra Miljaković
foto: Instagram printscreen/sandramiljakovic

Ubrzo se saznalo da je reč o Nemanji Novakoviću, talentovanom fotografu i reditelju spotova, koji je do sada sarađivao sa brojnim zvezdama, među kojima su: Severina, Seka Aleksić, Ivana Selakov, Aleksandra Radović...

Da je Viktor daleka prošlost Sandra je dokazala i ovih dana, novim setom „morskih“ fotografija, na kojima uživa u Nemanjinom zagrljaju. Ipak, ni Viktor ne sedi skrštenih ruku. Kao svakog leta, krstari Jadranom na jahti svojih roditelja, u društvu glumice Milice Tomašević.

Bonus video:

00:50

Viktor Živojinović slavi rođendan, a evo ko je sve bio tu!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.