ŠTA SE DEŠAVA SA IVOM GRGURIĆ!? GUBI NENORMALNO KILAŽU: Fanovi ZAPREPAŠĆENI, gledaju u NEVERICI! (FOTO)
Iva Grgurić, Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

šokirala

ŠTA SE DEŠAVA SA IVOM GRGURIĆ!? GUBI NENORMALNO KILAŽU: Fanovi ZAPREPAŠĆENI, gledaju u NEVERICI! (FOTO)

Voditeljka smršala 14 kilograma, fanovi žestoko opleli po njoj

Objavljeno:

Bivša zadrugarka i voditeljka Iva Grgurić izgleda nikad bolje, međutim, zbog linije koju je dovela do savršenstva, fanovi su je kritikovali na društvenim mrežama.

Iva trenutno uživa na Mikonosu, a sa svojim pratiocima podelila je nekoliko fotografija na kojima je pozirala u bikiniju. Ipak, mnogi smatraju da je preterala sa mršavljenjem.

- "Predivna si, ali si previše smršala", "odvratno", "Pravi kostur", "Iva kao milion dolara", "Kost i koža" - samo su neki od komentara ispod njene objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Iva je nedavno na svom Instagram storiju objavila fotku iz teretane, a tom prilikom otkrila je da je smršala neverovatnih 14 kilograma!

1 / 17 Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

Pobednica "Zadruge 3" kaže da je posle deset meseci shvatila da nije spremna za ozbiljnu vezu!

Rijaliti zvezda je nedavno raskid slavila na jednom beogradskom bazenu, gde je premijerno pokazala i nove silikone.

- Slobodna sam, raskinula sam sa dečkom! Ovo leto želim da budem sama, da putujem i da se provodim - rekla je nedavno za Informer Iva i dodaje da je sebe zapostavila dok je bila u vezi sa momkom, koji nije poznat javnosti:

- Shvatila sam da nisam spremna za vezu... Ovog leta hoću da se provodim i da mislim samo na sebe! Ma hoću da izlazim, putujem i ludujem! Kada sam u vezi, maksimalno se dajem dečku, sve vreme sam mu posvećena, a sebe zapostavljam... Više neću da budem takva! Želim da se posvetim sebi i karijeri, imam dosta planova... Uživam sama i srećna sam! - zaključila je tada Iva Grgurić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.