SA OPERACIONOG STOLA STIŽE VEČERAS PRAVO U EMISIJU: Još se nije oporavila, a već ide u program ŠOK!
Ivana Šopić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

hrabro

SA OPERACIONOG STOLA STIŽE VEČERAS PRAVO U EMISIJU: Još se nije oporavila, a već ide u program ŠOK!

Pored Lepog Miće, na pitanja milionskog auditorijuma večeras će odgovarati i Milica Veselinović.

Objavljeno: 14:53h

Voditeljka Ivana Šopić večeras će u emisiji "Narod pita" ugostiti bivše rijaliti učesnike, Lepog Miću i Milicu Veselinović, koji će odgovarati na sva pitanja gledalaca.

Lepi Mića kao neko ko ima dosta iskustva u rijalitijima uvek bez pardona iznese svoje mišljenje o svim škakljivim pitanjima. Baš zato je sjajan sagovornik, pa nema sumnje da će gledaoci i večeras za njega imati zanimljiva pitanja.

Pored Lepog Miće, na pitanja milionskog auditorijuma večeras će odgovarati i Milica Veselinović. Po društvenim mrežama su se ovih dana pojavile informacije da je Milica konačno nastavila dalje i posle Mensura Ajdarpašića pronašla novog dečka.

1 / 5 Foto: Espreso

A svoje fanove ova bivša zadrugarka nedavno je obavestila o izvesnoj operaciji koju je imala najavivši brutalne fotke, tako da je verovatno korigovala nešto na svom licu ili telu. O svemu tome Milica će večeras imati priliku da govori pred kamerama.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.