SARA JO JE BOLESNO DOBRA RIBA! O NJENOJ GUZI SVI PRIČAJU: Seksepil na kub, provokacija na maksimum! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/sarajoofficial

HOT!

SARA JO JE BOLESNO DOBRA RIBA! O NJENOJ GUZI SVI PRIČAJU: Seksepil na kub, provokacija na maksimum! (FOTO)

Lepa, zgodna, talentovana....

Objavljeno:

Poznata mlada pevačica Sara Jovanović, kantautorka, glumica i manekena široj javnosti je postala poznata nakon učešća u drugoj sezoni muzičkog takmičrenja “Prvi glas Srbije”, na kojem je osvojila treće mesto, iza svojih koleginica prvoplasirane Nevene Božović i Mirne Radulović. Nakon takmičenja lepi trio je formirao žensku grupu “Moje 3”, koje su sa pesmom “Ljubav je svuda” predstavljale Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju za Pesmu Evrovizije 2013. godine. Od ranog detinjstva u Rimu gde je rođena, mlada pevačica je pokazivala talent i ljubav prema plesu i muzici. Kako je rasla učeći dva jezika srpski i italijanski, nakon preseljenja u Beograd sa porodicom 2009. godine, gde je završila Treću beogradsku gimnaziju, upisala je italijanski jezik na Fililoškom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Njeno prvo medijsko projavljivanje bilo je davne 2011. godine, kada je kao pobednica magazina Story, kao nagradu dobila priliku da snimi svoju prvu pesmu pod nazivom “Zauvek”, koju je izvela u tok-šou programu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Međutim, njena profesionalna karijera umetnice na javnoj sceni kreće nakon takmičenja “Prvi glas Srbije”, u kojem joj je mentor bila naša poznata umetnica Aleksandra Radović. Na takmičenju za Pesmu Evroviziju 2013. godine u Malmeu, njena grupa se plasirala na 11. mesto, ali nisu prošle u finale. Nakon toga je nastavila samostalnu karijeru odlučivši se za umetničko ime Sara Jo, izdavajući singlove, kao što je “Ujutru”. Imala je priliku da bude deo filmskih i serijskih projekata, kada je obradila pesmu Bobana Rajovića “Provokacija” za potrebe filma “Mali Budo”, kao i pesmu “Troje” od grupe Moby Dik za potrebe filma "Jesen samuraja”. Godine 2016. imala je čast da glumi jednu od najpoznatijih junakinja iz bajki, jer joj je dodeljena glavna uloga Pepeljuge u mjuziklu, čija je premijera bila u centru Sava, a nakon toga i pozorištima širom Srbije.

Sara Jo
foto: Printscreen/youtube/rts

Godina 2017. predstavlja prekretincu u njenoj muzičkoj karijeri, kada je poznata pevačica potpisala ugovor sa domaćom izdavačkom kućom Bassivity Music, koja je poznata po izdavanju albuma hip-hop izvođača, kao i sinhronizacijom animiranog i igranog sadržaja za bioskope. Tada je i usledila promena muzičkog pravca koja se ogleda u kombinacije elektro i R&B zvuka, po kojem je postala prepoznatljiva. Nakon dve godine, a četiri od njenog prošlog glumačkog angažmana, 2019. godine je glumila u nekoliko epizoda poznate domaće serije “Sinđelići”. Nakon izdatih nekoliko singlova i obrada pesama svojih kolega koje su u njenoj izvedbi dobile novo ruho, kao što je slučaj sa pesmom grupe Van Gogh “Neko te ima noćas”, kao i duetske pesme “Varalica” sa koleginicom Editom, ona se 2022. godine pojavila na takmičenju za pesmu Evrovizije sa pesmom “Muškarčina” , koju su napisali Slobodan Veljković Coby i Bojana Vinturišević, koja je opisana kao eksperimentalni pop, sa segmentima srpske narodne muzike, na kojem je osvojila drugo mesto, a pesma je postala hit.

Pevačica leto provodi radno, ali i paradno, uživajući sa svojim izabranikom slovenačkim koreografom i plesačem Žigom Sotlarom, zbog kojeg je krenula da uči jezik, u dobroj muzici kada su zajedno bili na Banja Luka Film Festu, uživajući u hitovim legendarnog umetnika Zdravka Čolića. Ovih dana vredno je radila na snimanju novog spota za pesmu “Zar ne” u kojem je promenila imidž, deleći sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kadrove i fotografije na kojima njena figura dolazi do izražaja, u crnom donjem rublju sa crnim čarapama i kratkom, kovrdžavom bob frizurom koja joj savršeno pristaje.

1 / 9 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:05

Sara Jo u skupocenom bodiju zapalila Crnu Goru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.