UMRO JE ZABORAVLJEN OD SVIH, VELIKA LJUBAV MU JE IZDAHNULA NA RUKAMA: Tužna sudbina našeg glumca, čistio je KAFIĆE!
Foto: youtubescreen

bio je dečko koji obećava!

UMRO JE ZABORAVLJEN OD SVIH, VELIKA LJUBAV MU JE IZDAHNULA NA RUKAMA: Tužna sudbina našeg glumca, čistio je KAFIĆE!

Svoje dane je provodio u kafiću na Zelenom vencu, a preminuo je u 59. godini zaboravljen od svih

Objavljeno: 10:02h

Nakon ekonomske škole je upisao Akademiju, a zanimljivo je da je pre toga odgledao svega dve predstave u životu.

Borivoje Bora Kandić je bio jako talentovan glumac, rođen je 1961. godine u Mostaru, a sedam godina kasnije se preselio sa roditeljima u Beograd. Njegov otac je bio glumac Miloš Kandić, a majka Neda je nekadašnja savetnica tadašnjeg predsednika SIV-a Džemala Bijedića.

Diplomirao je glumu u Novom Sadu kod profesora Branka Pleše, a paralelno je primljen i na Akadmiju u Beogradu gde je ostao do kraja studija. Uloga koja ga je vinula u nebesa i donela popularnost je rola Vuka Karadžića, a nakon toga se život okrenuo protiv njega, za šta je Bora često krivio samog sebe.

Njegova prva supruga je bila Maša, ćerka glumca Karla Bulića, međutim, oni su se ubrzo razveli, a zbog svog avanturističkog duha ubrzo se oženio Elizabetom, a na kraju i Ljubicom, koja je takođe glumica. Davne 1998. je otišao u Australiju zbog jedne žene i tamo je živeo u Pertu, Melburnu i Sidneju. Razveo se 2007. i vratio u Srbiju.

Jednom prilikom je otkrio da je njegova najveća ljubav bila Ana Prenk, ona mu je prvo bila školska drugarica, a život ih je rastavio na okrutan način. Ana je poginula, a izdahnula mu je na rukama dok su sedeli na zadnjem sedištu automobila kojim je upravljao zajednički prijatelj. Ona je tada bila trudna, a Bora se nikad nije oporavio nakon toga i rekao je kako nikad neće imati decu.

Između ostalog, mnogo je voleo pse, pa je za sebe često govorio da je kučkar.

- Pomažem prijatelju u ovom kafiću, u jednu ruku se i družimo, a i on mi daje malu naknadu. Dođem svako jutro pre osam, malo počistim, pripremim stolove pre nego što pristignu gosti. Nije to mnogo posla, niti nešto od čega bih mogao da živim. Mene izdržava majka. Od njene penzije preživljavam. A živim sam, sa psom, otkad sam se razveo - rekao je u svom poslednjem intervjuu.

Svoje dane je provodio u kafiću na Zelenom vencu, a preminuo je u 59. godini zaboravljen od svih.

1 / 3 Foto: Foto:Screenshot/Youtube/RTS

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.