ŽESTOKA AKCIJA MAJE I DRAGANA BJELOGRLIĆA UGLEDALA SVETLOST DANA!TAKO JE POČELA NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA:Ko bi rekao?
Dragan i Maja Bjelogrlić, Foto: Marina Lopičić

zanimljivo

ŽESTOKA AKCIJA MAJE I DRAGANA BJELOGRLIĆA UGLEDALA SVETLOST DANA!TAKO JE POČELA NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA:Ko bi rekao?

Spalili bi ga da mogu!?

Objavljeno:

Dragan i Maja Bjelogrlić pre nego što su strasti oživeli u emotivnom životu, rasplamsali su ih pred kamerama za potrebe jedne reklame. Nedugo posle toga, kada su oboje shvatili da se hemija među njima ne može sakriti, otpočela je i njihova ljubavna priča.

1 / 5 Foto: Stefan Jokić

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - ispričao je svojevremeno za Story glumac koji je kroz karijeru shvatio da će porodični mir sačuvati samo ako se sa ženom i decom ne bude medijski eksponirao.

Naime kada je reklama, koja je svojim strastvenim scenama uzdrmala celu Jugoslaviju izašla, Dragan i Maja gradili su svoje karijere, ona kao model, a on kao glumac. Njihova ljubavna priča razvila se i prerasla u brak. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, a onda se posvećeno posvetila majčinstvu, dok je njen suprug izgradio zavidnu glumačku i rediteljsku karijeru.

Kada su svoju intimu sakrili pod okrilje medijske ilegale, jedino što je ostalo bila je upravo reklama, o kojoj je nekada pričao ceo region, ona iz koje se rasplamsala njihova ljubav.

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.