JEZIVO OTKRIĆE O MAJKLU DŽEKSONU! Poznati pevač otkrio uznemirujuće detalje: "Bio je mentalno obolela osoba"!
Foto: Profimedia

niste znali!

JEZIVO OTKRIĆE O MAJKLU DŽEKSONU! Poznati pevač otkrio uznemirujuće detalje: "Bio je mentalno obolela osoba"!

Mračna strana kralja popa!

Objavljeno: 12:54h

Elton je u svojim memoarima izneo do sada nepoznate priče o slavnim ljudima sa kojima se družio

Sir Elton Džon, čuveni pevač, u svojim memoarima je, između ostalog, pisao o kolegi Majklu Džeksonu. Na iznenađenje mnogih, ništa nije opisao na lep način, već ga je nazvao mentalno bolesnom, uznemirujućom osobom.

U svojoj autobiogafiji "Me: Elton John", opisao je kako je izgledao njihovo druženje. Kako je istakao, Džekson je bio vrlo sladak dok je bio "samo dečija zvezda", te dodao da nije bilo naznaka lošeg ponašanja. No, jedna stvar je sve promenila.

Elton Džon
foto: Profimedia

- U nekom trenutku odrastanja počeo je da se izdvaja od sveta i od stvarnosti na način na koji je to radio Elvis Prisli - tvrdi Elton Džon.

Kako dalje ističe, on je primetio nešto pogrešno u ponašanju kolege, te počeo da nagađa da su na to možda uticali lekovi na recept.

- Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lekovima na recept punili - stoji u memoarima.

- Svaki put kad sam ga video u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce - istakao je Elton Džon, te dodao da ne misli to na bezbrižan način, već da je bio "istinski psihički bolestan i uznemirujuća osoba".

Džekson je bio poznat po svojim neobičnim bliskim prijateljstvima s brojnom decom dok je već bio odrastao, a najpoznatiji mlađani prijatelj bio mu je tadašnji dečji glumac Makoli Kalkin, poznat po ulozi u serijalu "Sam u kući".

- Činilo se da uopšte nije mogao da se nosi s društvom odraslih - opisao je Elton Džon.

Inače, memoari uključuju niz drugih anegdota, uključujući organizovanje večere na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir skoro posvađali oko princeze Dajane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Tarner i težak odnos s majkom, za koju kaže da mu je drago što nikada nije upoznala njegovu decu.

1 / 8 Foto: Printscreen

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.