INDIRA RADIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOG ŽIVOTA!
Indira Radić, Foto: Dragan Kadić

OBJASNILA

INDIRA RADIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOG ŽIVOTA!

Mogobrojni hitovi, u poslednjih godina se povukla iz javnosti.

Objavljeno:

Indira Radić nakon druge karijere odlučila da se povuče iz javnosti, ali ne i od svoje publike. I dalje radi punom parom, ali je u medijima nema, jer je, kako je objasnila, sita svega.

Indira Radić, Pevačica
foto: Facebook printscreen

- Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - rekla je na samom početku razgovora Indira, i otkrila da i dalje sarađuje sa svojim sinom Severom

- Moj sin radi na mojoj karijeri, mi smo jedna mala muzička porodica, zajedno stvaramo - istakla je ponosna majka, i dodala:

- Sa Severom se zasad dobro razumem, postao je zreliji i iskusniji, tako da trenutno ne postoje te neke nesuglasice koje smo imali na početku - dodala je Indira.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Što se finansija tiče i zarade, to je naša privatna stvar, ne dugujemo nikom ništa i to nam je jako bitno jer živimo skromno i mirno, kao i većina porodica u Srbiji - kaže ona.

Indira se osvrnula i na svoj fizički izgled i na negu lica i tela te istakla da je nega veoma važna, posebno za žene u njenim godinama.

- Vodim računa o sebi i svom zdravlju jer niko nije umro star i zdrav. Često idem na kontrole, posećujem kozmetičke salone i radim sve na prirodnoj bazi, jer ne želim da u svojoj 55. godini, koliko sada imam, izgledam kao da imam 80, ali ni kao da imam 30 godina - rekla je Indira.

Bonus video:

00:15

Espreso čestitke: Ana Radulović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.