ISPLIVALA SLIKA KAKO NEPOZNATI MUŠKARAC DODIRUJE GRUDI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Filipe jel vidiš ovo!?
Aleksandra Prijović, Foto: Instagram

Neočekivan potez

ISPLIVALA SLIKA KAKO NEPOZNATI MUŠKARAC DODIRUJE GRUDI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Filipe jel vidiš ovo!?

Izgled Aleksandre Prijović: pripreme za nastup i pogled iza kulisa

Objavljeno:

Poznata mlada pop-folk pevačica Aleksandra Prijović je početkom 2010. godine postala poznata široj javnosti po njenom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kada je osvojila srca publike svojim glasom, pevajući stare narodne pesme.

Nakon sedam godina, 2017. godine, pevačica je snmila tri pesme koje su ubrzo postale hitovi, a 2016. godine sa svojom pesmom „Senke“ oborila je rekord za koji pesma može da dostigne milion pregleda na Yotube-u, koja je taj broj dostigla za manje od jednog dana. Aleksandra se smatra najtraženijom pevačicom u Grand produkiji, a važi i za jednu od srpskih najpopularnijih pevačica.

Mlada pevačica je rođena u Somboru, dok je svoje detinjstvo provela u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli, gde je još kao mala i tinejdžerka pokazivala talenat za pevanje, pa je nastupala na različitim društvenim dešavanjima i priredbama.

1 / 11 Foto: © ATA Images

Sa svojih trinaest godina je snimila dve pesme „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“ u produkcijskoj kući Mega Sound.

Aleksandrina karijera je nakon 2014. godine i pesme „Za nas kasno je“ sa kojom postiže veliki uspeh krenula uzlaznom putanjom, u kojoj je nizala hit za hitom.

Duetska pesma i novi ritam sa MC Stojanom „Šta bi“, ubrzo nakon izdavanja 2015. godine je postao veliki hit, kao i pesme koje su usledile za njom, kao što su „Totalna anestezija“ i „Testament“ koja je bila uvodna pesma za predstojeći studijski album čiji su spotovi bili ekranizovani na različitim lokacijama u Americi, jer je u to vreme pevačica otpočela romansu sa Filipom Živojinovićem.

Već tada je bila uočljiva promena stila, kako u modnom, tako i u muzičkom pravcu. Sve pesme sa pomenutog albuma, ubrzo su postale jako slušane, za koji su svi svojevremeno mislili da muzičkim stilom na pomenutom albumu podseća na stil Svetlane Ražnatović.

Aleksandra je od početka svoje karijere intrigirala javnost svojim emotivnim životom, ali je objavljivanjem svoje veze sa Filipom Živojinovićem dospela u žižu javnosti.

Poznati par se venčao u junu 2018. godine, a u februaru 2019. godine dobili su sina Aleksandra. Pevačica je neko ko je vrlo angažovan i aktivan kada je posao u pitanju, pa stoga ona ne miruje i radi punom parom.

Tako je pre nekoliko nedelja, objavila svoj novi studijski album, pa leto provodi radno, nastupajući širom države i regiona, promovišući svoje nove pesme, koje publika uveliko zna i koje peva zajedno sa njom u glas, a kako izgledaju priprema i sređivanje pred jedan nastup u kojem oko pevačice radi čitav tim ljudi, koji se brinu da ona izgleda besprekorno pre izlaska na scenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.