SVE JE ZABELEŽNO: Dejan Dragojević ŽELI DA BUDE INTIMAN SA Carem, sve se dešava dok je DALILA SA ANĐELOM!
Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

ogroman šok

SVE JE ZABELEŽNO: Dejan Dragojević ŽELI DA BUDE INTIMAN SA Carem, sve se dešava dok je DALILA SA ANĐELOM!

Šta će joj pola imovine, kad sam joj ja dao celu? Nema pravo niko nikome ništa da uzima, niti ću ja šta da tražim od nje, niti ona treba da traži nešto od mene. Neka živi život - rekao je Dragojević

Objavljeno:

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gosti su Dejan Dragojević i Filip Car, a pred početak emisije mediji su obavili intervju sa njim. Prvo su ga upitali kako se oseća pred susret sa Carem.

Ne znam kako će biti, onako, kao i uvek. Nemamo mi oko čega da se raspravljamo. Možemo oko mišljenja, pa on meni, ja njemu, za svađom nema potrebe. Ako dođe do svađe, to nam je najmanji problem. Mi smo već bili u emisiji, ništa strano. Sad smo sami, možda se i poljubimo (smeh) - rekao je Dejan.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li si gledao emisiju kad su Dalila i on bili gosti u "Narod pita"?

Nisam, gledam da mozak odmorim od rijalitija. Malo nešto ispratim, gledam da prebacim. Čitam šta izbaci jedan portal - rekao je Dejan.

- Dalila je za naš portal rekla da će tražiti pola imovine?

Šta će joj pola imovine, kad sam joj ja dao celu? Nema pravo niko nikome ništa da uzima, niti ću ja šta da tražim od nje, niti ona treba da traži nešto od mene. Neka živi život - rekao je Dragojević.

- Da li si možda video današnje vesti, svi bruje o tome da je navodno ušla u vezu sa Anđelom?

Pa, nisam. U suštini, ne interesuje me to, svako živi svoj život. Kako će zetko to podneti? - našalio se Dejan, pa dodao:

Koga boli uvo više - dodao je Dragojević.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li ste ti i Aleks isplanirali odmor?

Planiramo jedno desetoro dece do kraja septembra... Planiramo sve, ali imamo emisije, idem u sedam ujutru u Novi Sad, dok legnem, pa opet Beograd, pa opet Novi Sad. Više sam u kolima i na auto-putu. Treba da se organizujemo malo bolje, kod nas je topina, sve je okej, najnormalnija veza - istakao je Dragojević.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.