KEBA PROMENIO LIČNI OPIS: Otišao da KORIGUJE NEŠTO NA LICU i zaprepastio NACIJU, DRUGI ČOVEK!
Foto: Nemanja Nikolić

PROMENA VEKA

KEBA PROMENIO LIČNI OPIS: Otišao da KORIGUJE NEŠTO NA LICU i zaprepastio NACIJU, DRUGI ČOVEK!

Pevač vodi računa o svom izgledu, a sada je rešio da se skroz transformiše!

Objavljeno:

Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namenjena korigovanju, menjanju i ulepšavanju određenih nedostataka ili nepravilnosti na licu, a najčešće možemo da vidimo da se ova tehnika primenjuje za korekciju obrva.

Svi smo bili upućeni u to da je Keba već imao iskustva sa tetoviranjem obrva, jer je i sam to par puta izjavio, te je jasno da se ne libi kada je reč o ulepšavaju. Međutim, mnogi su tada, ali i sada, komentarisali da su ga stare obrve zapravo "naružile" budući da nisu bile prikladne za njegovo lice.

Dragan Kojić Keba
foto: printscreen

On je verovatno postao vremenom veoma uzrujan jer su se pojavljivali razni negativni kometari na račun njegovih obrva jer su po mnogima ličile na pijavice, pa je rešio da to promeni. Prvo je stare skidao laserom, a onda uradio potpuno nove koje su ga, zasigurno, podmladile.

Možemo da vidimo da je pevač prezadovoljan, budući da ne skida osmeh sa lica, a i komentari su konačno počeli da budu pozitivni.

1 / 4 Foto: Instagram

Keba je među prvim pripadnicima muškog pola priznao da je istetovirao obrve, ali i priznao da vodi računa o svom izgledu i redovno posećuje kozmetičare.

Evo kako Keba sada izgleda:

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.