PINK TELEVIZIJA IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE: Večeras će se dogoditi sve!
Foto: Zorana Jevtić

kakav šok

PINK TELEVIZIJA IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE: Večeras će se dogoditi sve!

Produkcija je odlučila da baš njih dvoje večeras budu gosti kod Dušice jakovljević, a pored njih biće i Anđela Đuričić

Objavljeno: 19:40h

Dušica Jakovljević će večeras ugostiti dvoje bivših ljubavnika, koji su nedavno uhvaćeni u Crnoj Gori.

Večeras u studiju Pink televizije će gosti biti Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, ali i Anđela Đuričić.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, sinoć je odjeknula vest da su se Mensur i Mina ponovo zapratili na Instagramu, a potom su uhvaćeni u jednom klubu Crne Gore, doduše u odvojenim društvima.

Produkcija je odlučila da baš njih dvoje večeras budu gosti kod Dušice jakovljević, a pored njih biće i Anđela Đuričić.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/minavrbaski

Kako će izgledati ova noć, ostaje nam da vidimo...

Inače, upućeni izvori tvrde da će se u novoj sezoni ovog formata, za koju se šuška i da će biti poslednja, pored novih imena nepoznatih javnosti, naći i neki od najpopularnijih i najzanimljivijih učesnika iz prošlih sezona.

Kako saznajemo od izvora bliskim potencijalnim takmičarima, među onima koji su potencijalni učesnici šeste "Zadruge" jesu i Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, koja će se u jednom trenutku verovatno i sama naći među učesnicima.

Pored njega, za Šimanovce se sprema i Aleksandra Subotić, kao i kaskader Uroš Čertić, koji je svojevremeno bio jedan od učesnika rijalitija "Veliki brat", a nedavno je bio u središtu pažnje zbog skandala sa voditeljkom "Slagalice" Marijom Veljković.

Pored njih, u toku su pregovori i sa iskusnim rijaliti igračima Kristijanom Golubovićem, Stanijom Dobrojević i Zoricom Marković, a neki izvori spominju i da bi kao jedno od najvećih iznenađenja mogao da bude i ulazak Marka Osmakčića, koji bi ušao bez honorara i na taj način izbegao kaznu zbog samovoljnog napuštanja rijalitija i lažiranja smrti njegovog oca Franja.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ipak, kako saznajemo, produkcija ovih dana na sve načine pokušava da ubedi i dvoje najzanimljivijih takmičara iz aktuelne sezone - Dalilu Dragojević i Filipa Cara - da kao par uđu u novu sezonu, ali i Dalilinu majku Eminu Mujić.

Oni su zbog svojih trenutnih odnosa neodlučni, a kako bih ih privoleli da donesu pozitivnu odluku, produkcija je spremna da im isplati honorar koji bi bio jedan od najvećih do sada kada su u pitanju ovakvi formati kod nas. Oni se još premišljaju, ali je izvesno da će količina novca koju će zaraditi ipak prevagnuti da se i oni usele u Šimanovce na jesen.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.