VENČALI SE OLIVEROVA UDOVICA I IGOR JURIĆ? Tu je i slika sa burmom! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

šok

VENČALI SE OLIVEROVA UDOVICA I IGOR JURIĆ? Tu je i slika sa burmom! (FOTO)

Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić naslovi su koji će zasigurno podeliti javnost i ponovo pokrenuti različite komentare.

Objavljeno:

Nakon što su potvrdili da su u vezi udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović i Igor Jurić susretali su se najvećim delom s negativnim komentarima. Zamereno im je što su se nedugo nakon porodičnih stradanja osmelili da ponovo uživaju u sreći, a nadasve novoj šansi da vole i budu zaljubljeni.

Uprkos spekulacijama na temu njihovog odnosa izabranica pokojnog političara i Jurić nisu dali na svoju ljubav, nastavili su da se vole, a po svemu sudeći odnos su popeli na višu instancu. Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić vest je koja se rodila nakon jedne fotografije, na kojoj se narodna poslanica pohvalila vereničkim prstenom i burmom.

Ako se malo bolje pogleda po Mileninom "Instagram" profilu može se videti da u aprilu ona nije nosila prstenje, dok je već početkom maja na njenom domalom prstu desne ruke prvo osvanuo verenički sa kamenom od safira, a zatim i burma. Nakon detaljnog pregleda događaja, pratiocima narodne poslanice nije palo ništa drugo na pamet do da su Milena i Igor ozakonili vezu, a isto su pomislili i mediji.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.