OVA VEZA JE OSTALA MISTERIJA: Marić o ovome ĆUTI VEĆ GODINAMA, a sada su isplivale INFORMACIJE!
Foto: Stefan Stojanović

KO BI REKAO?

OVA VEZA JE OSTALA MISTERIJA: Marić o ovome ĆUTI VEĆ GODINAMA, a sada su isplivale INFORMACIJE!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno: 20:42h

Voditelj Milomir Marić, više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, ali pre nje je bio u emotivnom odnosu sa jednom koleginicom.

Jedan od naših najpoznatijih novinara Milomir Marić veliku pažnju je uvek privlačio, kako profesionalno, tako i svojim privatnim životom. Ali pored brojnih žena koje su ga uvek okruživale, on je odlučio da preko dvadeset godina provede u skladnoj ljubavnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović.

Marić je uvek voleo da prepričava kako su se on i Vesna upoznali, te oktrio da je ona imala 15 godina kada su se prvi put videli, a putevi i životi su im se ukrstili mnogo godina kasnije kada se ona sa sinom iz prvog braka doselila u Beograd, radili su na mnogim projektima zajedno, a ljubav se u jednom trenutu rodila pa su odlučili da žive zajedno.

UPOZNAVANJE VESNE I MARIĆA

Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

To je očigledno bila dobra odluka jer su i posle toliko godina zajedno u skladnoj zajednici, koju nikada nisu krunisali brakom.

Ipak, Vesna nije jedina žena koja je uspela da osvoji Marića, pre književnice, bio je sa svojom koleginicom, voditeljkom Duškom Jovanić. O njihovoj vezi se malo zna i detalje svog odnosa nikada nisu iznosili, ali Duška je u javnost svojevremo o Mariću govorila sa velikim poštovanjem.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/duskadiday

Zašto je ta veza okončana i da li su razlog bile upravo simpatije koje su se javile prema Vesni – verovatno nikada nećemo saznati.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.