UHVATILA DEČKA KAKO GLEDA INSTAGRAM BOMBU, PA BRIZNULA U PLAČ: Ako ovo radi TVOJ PARTNER odmah ga ŠUTNI!
Milica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

UHVATILA DEČKA KAKO GLEDA INSTAGRAM BOMBU, PA BRIZNULA U PLAČ: Ako ovo radi TVOJ PARTNER odmah ga ŠUTNI!

Ako dečko ne bira reči i stalno govori o tvojim manama onda je vreme za PROMENE, a ova devojka je doživela pravi pakao!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Moram vam priznati da tokom svog, ne previše dugog, ali jako lepog života sam upoznala mnogo nevoljenih žena, a najviše onih koje ljudi često karakterišu kao seks bombe, kako uživo tako i na isfotošopiranim fotografijama na Instagramu.

Nažalost, puno onih koje su ceo život preplakale jer niko ih nije voleo i želeo onoliko koliko one same sebe na tim fotografijama. To je obično zato jer su muškarcima pre dale svoju intimu nego što su pokazale neke kvalitete! Tipa pamet, duhovitost, snalažljivost, istrajnost, samouverenost, dovitljivost...

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

Nismo se svi rodili sa savršenim usnama, lepim nosem, velikim grudima ili zadnjicom. Ne možemo svi da ispunimo kriterijume koje nam nameće industrija zabave. Tačnije možemo, ako imamo par hiljada evra na računu i jaku psihu da izdržimo sve te silne operacije i korekcije. Ali zašto bi? Oduvek mi je bilo i više nego ok da neko promeni nešto na sebi čime nije zadovoljan. Ako te to čini srećnom – GO GIRL! Ali nemoj nikada da radiš nešto samo da bi se svidela okolini, sve tvoje nesavršenosti te čine savršenom i jedinstvenom.

Sve češće imamo primere devojaka koje sa nepunih 20 godina imaju par odrađenih estetskih operacija. Pa onda nikad ne znamo da li je to devojčica koja izgleda kao Barbika ili tetka Smilja iz Obrenovca – zavisi koliko je dobar plastičar. Neke devojke zaista preteraju pa izgube svoj originalni lik i pretvore se u totalno drugačiju osobu. I uvek izgledaju mnogo starije nego što jesu, to je neko nepisano pravilo.

Mnogo mi je žao što neke žene tako žive. Žive u moru laži i nadi da će ih jednog dana možda neko i stvarno voleti takve kakve jesu. Istina je da sam i ja tako živela sve dok nisam došla u godine kada sam shvatila jedno - Milice, ti si BOMBA! Bez obzira što i dalje muku mučim sa demonom zvanim mršavljenje, ali znam i da će i tome doći kraj. Uskoro!

Da se vratim malo na ove nevoljene žene. Puno nevoljenih žena ima problem sa svojim izgledom, čim toliko potenciraju fotošop i lepljenje tuđe face. Mada, ne vidim problem i u tome, neke žene jednostavno kamera ne voli, pa se traži neko rešenje. Ali ima i onih koje zaista preteruju u tome, pa uživo nisu ni približno kao na društvenim mrežama. A to je već problem... Problem imaju i druge žene, koje zbog nevoljenih mrze svoj izgled, pa često pate u toaletu jer su upravo izbacile svoj Big Mek pošto su se pokajale što su ga pojele.

Modna patrola, Milica Opasnica, Milica Stanimirović
foto: Emilija Jovanović

Pre par dana sam razgovarala sa jednom koleginicom o tome da se ona previše stidi svog tela kada je intimna sa svojim dečkom i da misli da nikada neće biti dovoljno opuštena sa njim. Te joj smeta stomak, pa se seti celulita, a onda i strija koje je dobila u pubertetu kao i grudi koje nisu onakve kakve želi da ima. Ne bi to bio baš toliki problem da joj i taj dečko nije skot!

Umesto da pored sebe ima jakog i stabilnog muškarca, dovoljno zrelog i ispunjenog čoveka koji ne broji svojoj dragoj strije na butini, ona je našla tipa koji ima više ženskih hormona i manje dlaka od nje. Dečka koji joj tokom jela ne kaže "prijatno" nego "baš si stoka". Dečka koji na njoj vidi i najmanju promenu, pogotovo onu "negativnu", dečka koji pred njom komentariše pozitivno samo one bombe sa Instagrama koja nisu ni blizu toga da budu sa njim. Tačnije, on sa njima.

Zbog svega toga ona ima ozbiljne probleme. Posle svakog jela poželi da povraća, što se i desi, a onda idu i suze zbog griže savesti. Zapratila je veliki broj devojaka na Instagramu, gleda kako izgledaju, meri im obime, uvećava fotografije i gleda lice. Postala je optrećena blurovanim facama i mrzi što mora da čupka obrve jednom nedeljno i nema istetovirane one skupe i moderne. Ali ne razmišlja o tome da je možda baš ta bomba sa Instagrama nevoljena žena, bez obzira što možda izgleda "savršeno".

Posle ove priče sam joj rekla da sam i ja imala problem sa samopouzdanjem i dugo mi je trebalo da zavolim sebe. Meni je pomogao jedan zreli i ispunjeni muškarac, koji moje mane nije video kao slabosti, već vrline. Drugačija sam, posebna. Predložila bih joj da raskine sa tim likom, ali nisam smela da se mešam previše. Na kraju bih opet ja izvukla deblji kraj.

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Ali budimo realni, lepota je zaista u oku posmatrača. Lepota je spoj fizičke, intelektualne, duhovne i mnogih drugih vrednosti, lepota je harizma i energija. Lepota je pogled, dodir, osećaj. Svako je jedinka za sebe, nismo svi isti, tako ni lepota ne može biti ista za sve. Tvoje "mane" su ono što te čini posebnim, drugačijim. Pretvori ih u vrline!

Hajde da pokušamo da se odupremo od ovog ružnog kriterijuma lep i ružan muškarac, lepa i ružna žena. Naravno da mislim na fizičke karakteristike. Postoji lepi i ružni ljudi, ali u nekom drugom smislu. Postoje zli i dobri i uvek će ih biti.

Biti svestan svojih vrednosti, ali ne i pretenciozan i uobražen, biti siguran u svoje odluke i stajati iza njih, i bez kompleksa ići kroz život, ponositi se uspesima, ali ne bežati ni od padova i neuspeha - sve su to modeli ponašanja kojima svako od nas treba da teži, a ako vidite da neko kuburi sa samopouzdanjem, bilo da koristi previše fotošopa ili ne može da bude svoj zbog previše strija i celulita, pomozite mu. Ali sigurno mu nećete pomoći time što ćete reći da je debeo i da treba da smrša, lepa reč i gvozdena vrata otvara. Hajde da gledamo ovako „svi su lepi“ dok ne pokažu suprotno. E onda može i noga u zadnjicu!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.