U ŠVICI ISPUNJAVA BOLESNE FETIŠE, A U SRBIJI POSTANE RIJALITI ZVEZDA: Nakon što OVO OBAVI, 7 dana se VRAĆA U ŽIVOT!
Foto: Profimedia, Privatna arhiva

milica opasnica

U ŠVICI ISPUNJAVA BOLESNE FETIŠE, A U SRBIJI POSTANE RIJALITI ZVEZDA: Nakon što OVO OBAVI, 7 dana se VRAĆA U ŽIVOT!

Da li je novac zaista toliko vredan pa da jedna devojka poželi da uradi OVAKO NEŠTO?!

Objavljeno: 12:51h
Milica Stanimirović

Na samom početku bih želela da vam se zahvalim što ste u ogromnom broju pročitali prošlu kolumnu, budući da je nakon toga tema o kojoj sam pisala postala BROJ JEDAN tema u Srbiji, ali i šire. Mediji su prenosili kolumnu, a javnost je ostala u šoku nakon što su je pročitali, budući da se za neke detalje nije znalo ranije.

Za one koji ne znaju o čemu sam pisala najbolje da prvo pročitaju tu kolumnu, pa tek onda ovu. I ovoga puta ću pisati o mnogim našim starletama, voditeljkama, glumicama, ali i običnim devojkama koje dobro izgledaju i imaju dobar želudac, nemaju nagon za povraćanje, kao ni samopoštovanje i ikakvu truku morala, koje odlaze u svet kako bi zaradile, ponovo ću reći, krvavo stečen novac. Ili u ovom slučaju jako smrdljiv novac, budući da prostitucija nije samo "vođenje ljubavi", a mnogi fetiši običnim ljudima zvuče zaista bizarno.

Sada je došao trenutak da vam otkrijem o čemu ću ja to danas pisati.

JEDNOM NEDELJNO SAM "POKRETNI TOALET" U ŠVICI

Naime, budući da je prva kolumna zainteresovala širu javnost, odlučila sam da to još dublje ispitam i istražim, a za to više nije bilo dovoljno samo rekla - kazala.

Švajcarska, Švajcarska zastava
foto: Profimedia

Došla sam u kontakt sa prostitutkom iz Švajcarske koja je odlučila da mi otkrije neke tajne najstarijeg zanata, kao i najbizarnije, ali i najodvratnije fetiše koje je ispunjavala samo kako bi zaradila što veću lovu. Kako mi je rekla, nikada nije bila strejt (koristila je droge) kada je to radila jer bi imala jake mučnine - KO BI REKAO?!

Prvi fetiš koji je ispunila pre nekih 15 godina je bilo oblačenje u medicinsku sestru, ali tu nije bilo mnogo novca, pa je rešila da pronađe neku drugu vrstu fetiša koja je bolje plaćena. Golden shower (neću vam objašnjavati, imate Gugl pa kucajte) je bio bolje plaćen posao, donosio joj je veću zaradu, a i nije joj bilo previše gadno. Ovaj, hoću reći, mučno.

A onda je čula i za devojke koje sam nazvala "pokretni toaleti" pa je rešila da se malo raspita o tome šta one rade. Kada su joj koleginice opisivale šta sve mora da uradi povratila je. Da, odmah je povratila. A onda je čula o kakvoj je sumi reč.

Uriniranje i ono drugo, još gore, po starletama, postao je hobi bogataša, pa se oni utrkuju u tome ko će više puta to moći da uradi u toku večeri. Kako mi je rekla, nije istina da devojke dobijaju po 30.000 evra za noć kao što kruži Internetom. Cena ovih usluga je daleko manja, a retko koja devojka može to često da radi, budući da telo reaguje tako da su mučnine, povraćanje itd. česta pojava. A kako i ne bi?!

Prostitucija, Hapšenje
foto: Profimedia

Otkrila mi je i da nije istina da samo Arapi to rade. Amerikanci su joj česte mušterije, kao i Nemci, a za veče zaradi oko 5.000 evra. Koristi droge jer strejt to ne bi mogla nikad da uradi. Previše joj je gadno.

Nakon što završi posao i ispuni fetiš nekom psihopati, 7 dana ne ustaje iz kreveta. A ni sa wc šolje. Telo kao i psiha ne žele da prihvate ovako nešto, što je apsolutno prirodno, pa se dešava i da tokom cele nedelje sanja to što je doživela. Ipak je to i dalje ne sprečava da bar jednom nedeljno odradi posao "pokretnog toaleta".

AUSTRIJA PA VUKOV SPOMENIK

Industrija seksa u Austriji cveta, jasno nam je svima. Još uvek nisam čula da se neko vratio iz Beča, a da nije išao u neki čuveni bordel i "prstom birao koju će". Mnogi mladići iz Srbije koji odu trbuhom za kruhom u Beč, pa prve zarađene pare baš potroše na prostitutke. Neki potroše samo prvu platu i više se nikad ne vrate u javnu kuću, a neki postanu stalne mušterije pa o svojim uspešnim poduhvatima pričaju čim se vrate u domovinu. Naravno, o sebi govore sve najbolje, sve prostituke su ih ponovo poželele i to za džabe.

Beč
foto: Profimedia

Dok sam istraživala šta rade naše devojke u Dubaiju, čuh i da dosta njih ide u Beč, baš da rade ono što su roditelji striktno zabranili. Prostitucija, droga i sedenje na ladnom betonu.

Mnoge "studentkinje" odlaze u Austriju kako bi završavale škole, a u stvari završe u krevetu nekog Švabe koji je baš taj dan odlučio da se malo počasti, jer mu je žena otišla u banju. Neku u Austriji, ne mislim na Sokobanju. Mnogo devojaka iz Srbije odlazi u velike klubove u Beču, postaju hostese, ali i animir dame. Ne kažem da sve to rade, nemojte me odmah pljuvati! Tu upoznaju imućne muškarce, a često se desi i da nalete na makroe koji posle od njih uzimaju veliku zaradu. Naravno,dokle god su radne, vredne, zgodne i lepe. Posle se vrate za Srbiju i postanu rijaliti zvezde.

Veliki broj žena koje se bave prostitucijom se sa svojim unutrašnjim demonima bore tako što se drogiraju, alkoholišu, piju različite antidepresive, ali retko koja ikad napusti ovaj "posao". Bilo da im psiha to ne da ili makro. Verujem da i ove što to rade u "stranim" zemljama isto doživljavaju čak i ako se vrate u domovinu. Pečat je tu, ne možeš ga izbeći, ali nikad nije kasno bar pokušati.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva, Profimedia

Ono što je još bitno da znamo je da se suviše često žene stigmatizuju i obeležavaju upravo optužbama da su promiskuitetne ili da su zbog prodaje seksa nedovoljno vredne. To nije istina. Kakva god da zakonska uređenja prostitucije budu postojala, bitno je da prodaja seksualnih usluga nikada ne treba da bude uvreda niti dokaz o nečijim moralnim osobinama. Verujem da se ona nikada neće iskoreniti, ali hajde bar da budemo realni pa da pričamo o tome onako kako jeste. Prostitucija nije cveće i proleće. U prostituciji ima ucena, batina, pretnji, sakaćenja, ponižavanja, zlostavljanja, silovanja.

Hajde da jednom o tome govorimo onako kako jeste, a ne da glorifikujemo one devojke koje se trude da na Instagramu predstave neku dobru sliku, dok o "čarima" prostitucije zauvek ćute. A možda ste mogle pomoći nekoj devojci...

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.