KARLEUŠA RADILA U BUTIKU KOD KUME TADAŠNJIH KRIMINALACA! Nalazila joj tezge za 1.000 maraka, OVO NIJE SMELA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

zanimljivo

KARLEUŠA RADILA U BUTIKU KOD KUME TADAŠNJIH KRIMINALACA! Nalazila joj tezge za 1.000 maraka, OVO NIJE SMELA!

Olja Karleuša pre nego što se povukla sa scene bila je jedna od najpopularnijih pevačica na estradi, a malo ko zna kako je dospela u muzičke vode.

Objavljeno: 09:43h

Pevačica Olja Karleuša kada se pojavila na sceni bila je prepoznatljiva po plavim loknama i važila je za jednu od najzgodnih dama sa estrade, a muzičku karijeru je započela sasvim slučajno.

Kada je završila studije zaposlila se u butiku, koji je u to vreme držala pevačica Lela Andrić, kuma ubijenih žestokih momaka sa asfalta devedesetih, Dugog i Šljuke.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

Olja nikad nije krila da se nije libila posla kako bi zaradila, a posle studija javila se na oglas za prodavačicu u butiku ekskluzivne robe u vlasništvu Lele Andrić.

Lela, folk zvezda devedesetih primetila je tada Oljin talenat za muziku, pa joj je ubrzo pomogla da kroči na estradu. O tome su obe govorile svojevremeno.

"U prvo vreme Olju sam vodila na estradna dešavanja da upozna ljude i vidi s kim će sarađivati i šta je čeka. Kao devojka bila je neupadljiva i neprimetna. Tek kad smo završile prvi album, počelo je da se govori o njoj", rekla je Lela svojevremno i istakla šta nikada nije dozvoljavala.

Lela Andrić
foto: Instagram

"U startu sam tražila da isključivo radi gostovanja, da ne nastupa po kafanama jer je u njima mala cena. Zato sam tražila da peva po klubovima i diskotekama. Iako je bila početnica, nisam htela, niti sam dozvolila da joj cena gostovanja bude manja od 1.000 nemačkih maraka. U inostranstvu cena njenih nastupa bila je dvostruko veća", ispričala je Andrićeva pre 16 godina za medije. Olja je priznala da joj je Lela bila poslodavac i da joj je pomogla u muzičkoj karijeri.

Bonus video:

01:34

ŠIROKO! KAČI MIKROFON O KLIN I GRADI APARTMANE NA KOPU? Olja Karleuša započela čak DVA NOVA biznisa (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.