OVU SLIKU DUŠKA TOŠIĆA I JELENE KARLEUŠE NIKADA NISTE VIDELI! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar/miloshp

MALA OD SKANDALA!

OVU SLIKU DUŠKA TOŠIĆA I JELENE KARLEUŠE NIKADA NISTE VIDELI! (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša ne prestaje da puni stupce u medijima dešavanjima iz svog života.

Objavljeno:

Kao neko ko je izuzetno popularan u Srbiji i javna ličnost koju parte milioni na društvenim mrežama, svakodnevno svoje obožavaoce obraduje novim fotografijama iz poslovnog i privatnog života.

1 / 15 Foto: instagram/karleusastar

Muškarci balave na njene seksi fotografije, žene ljubomorišu a pobornici njene muzike jedva čekaju novi album. Mag za medije i šou biznis upravo je Jelena koja šta god da objavi postane komentarisano.

Na jednoj od njenih fan stranica nedavno se pojavila Jelenina fotografija sa suprugom Duškom Tošićem za vreme odmora od poslovnih obaveza, i da kažemo uživanja sa porodicom.

Na njoj Karleuša pozira u kupaćem gostimu sa isplaženim jezikom i dva podignuta prsta aludirajući na mir, dok u pozadini Duško drži loptu i sprema se da baci ka njoj.

Podsetimo, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Otkako je za Božić Karleuša prijavila supruga za nasilje, spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a nedavno je Jelena Karleusa je na svom Instagram profilu otkrila da se razvodi do Duška Tošića.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

Svadbeno slavlje održano je u jednom hotelu u Kovilovu.

1 / 6 Foto: Printscreen

Došla je na svet i druga ćerka, a onda su usledili i skandali koji su verovatno glavni krivci što par više ne može da funkcioniše. Sve manje i manje smo ih viđali zajedno na snimcima i u javnosti, a ovaj snimak je verovatno poslednji na kom su, ali nisu izgledali srećno.

Snimak je nastao par nedelja nakon smrti njene majke Divne, pa su zbog toga svi na snimku u crnini. Imala je i kratku kosu, budući da je odmah nakon saznanja da joj je majka preminula uzela makaze i sama odsekla svoju kosu. Nije skidala kapuljaču, a pored nje su Duško i Divnina rođena sestra.

Na Tik Toku se sada pojavio poslednji snimak ovog slavnog para.

@eminentan Sta vi mislite o ovomo braku? Zaprati za nastavak za jos skandala#fyp #fypシ #viral #foryoupage #jelenakarleusa #duskotosic ♬ original sound - eminentan

Bonus video:

00:08

Jelena Karleuša lomila tanjire u Grčkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.