NAŠ REPER KUPIO STAN U "BEOGRADU NA VODI": Otvorio se dosta, poznate su CIFRE!
Foto: Dragana Udovičić

svaka čast!

NAŠ REPER KUPIO STAN U "BEOGRADU NA VODI": Otvorio se dosta, poznate su CIFRE!

Zgrada se nalazi prekoputa takozvanih bliznakinja, a muzičar uveliko uživa u novom domu.

Objavljeno:

Slobodan Veljković Cobi kupio je stan u Beogradu na vodi. Kako Kurir saznaje, reper je za nekretninu u popularnom luksuznom naselju iskeširao oko 200.000 evra.

Zgrada se nalazi prekoputa takozvanih bliznakinja, a muzičar uveliko uživa u novom domu.

Prema rečima izvora za Kurir, on je nekretninu opremio prema poslednjoj modi, a nameštaj nije želeo da uvozi iz inostranstva, nego ga je kupio u Srbiji.

- Često ga viđamo. Mir, fin i povučen dečko. Tako bar deluje. Ova zgrada je završena pre nekoliko meseci. Jednom sam ga video kako stoji s nekom ženom ispred zgrade dok je čekala taksi vozilo. Sasvim normalan je komšija. Ne znam na kom je spratu, ali ga srećem. Rekli su mi da je i on kupio nekretninu u našoj zgradi. Znate, ima nekoliko pevača koji ovde iznajmljuju stanove, a hvale se da su ih pazarili. Ljudi se služe svim i svačim - priča izvor.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Inače, Veljković u javnosti ne želi da govori o svom privatnom životu, isključivo s medijima razgovara o muzici i projektima koje radi za estradu. Važi za idola omladine, obožavaju ga zbog stila i načina života koji vodi. Sada je komšija Viki Miljković, Đaniju, Žiki Šarenici, Aleksandri Mladenović i ostalim estradnjacima koji su sebi obezbedili stanove u ovom naselju.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.