OBRT VEKA U SLUČAJU RIKI MARTINA: Desilo se ČUDO, stigle najnovije vesti!
Foto: Profimedia

šok

OBRT VEKA U SLUČAJU RIKI MARTINA: Desilo se ČUDO, stigle najnovije vesti!

Sudija je prethodno odbacio privremenu zabranu prilaska koja je naložena Rikiju Martinu

Objavljeno:

Odbačene su optužbe za incest protiv Rikija Martina nakon što je pevačev nećak povukao tvrdnje o zlostavljanju i zatražio od sudije da odbaci slučaj, piše "Dejli mel".

Nećak Rikija Martina Denis Sančez (21) podneo je nedavno tužbu protiv 50-godišnjeg ujaka, tvrdeći da su njih dvojica bili u sek*ualnoj vezi sedam meseci. Rečeno je ranije danas da mladić koji je inače sin pevačeve polusestre Vanese Martin, ima mentalnih problema.

Sudija je prethodno odbacio privremenu zabranu prilaska koja je naložena Rikiju Martinu.

„Baš kao što smo i očekivali, sud nije produžio nalog za privremenu zaštitu.Tužilac je potvrdio sudu da je odluku o odbacivanju predmeta doneo sam, bez ikakvog spoljnog uticaja ili pritiska", naveo je Martinov pravni tim u saopštenju dok se pevač u suđenje uključio preko Zuma.

1 / 6 Foto: Profimedia

Slučaj je zaprepastio svetsku javnost, a iako je proces odbačen na sudu, kako eksluzivno piše "TMZ", čini nam se da epilog tek predstoji.

Podsećamo, Sančez je tvrdio da su on i Martin raskinuli pre dva meseca nakon sedam meseci zabavljanja. Prema njegovim rečima i nalogu u koji su imale uvid portorikanske novin "El Vocero", pevač nije prihvatio razdvajanje pa je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata. Takođe je naveo da je Martin "konzumirao velike količine alkohola i droge".

Riki Martin foto: Admedia, Inc/ ddp USAFoto:Profimedia

Advokati pevača demantovali su optužbe ističući da je Senčeza nedavno optužila jedna žena nakon što ju je on navodno maltretirao i „pretio da će joj uništiti život“.

Martinov pravni tim rekao je za "Dejli mejl" da se mladić „bori sa dubokim problemima mentalnog zdravlja“ i potpuno je odbacio „odvratne“ optužbe. I brat pevača Erik Martin izjavio je uživo obraćanju na Fejsbuku da njegov nećak „ima mentalni problem“.

1 / 3 Foto: Instagram

Stariji brat latino zvezde poručio je da je 21-godišnjak, koji je sada otuđen od porodice, povredio i druge rođake. Dodao je da se porodica mučila da se izbori sa Sančezovim sve lošijim mentalnim stanjem, ali da je "umoran da ćuti" o njima, iako je napomenuo da i on i njegova porodica i dalje vole svog problematičnog nećaka.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.