EVO U KAKVOM JE STANJU JOVANA JEREMIĆ, ŠOK!
Foto: RTV Pink printscreen

oglasila se

EVO U KAKVOM JE STANJU JOVANA JEREMIĆ, ŠOK!

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić zabrinulo je mnoge.

Objavljeno: 11:37h

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić zabrinulo je njene pratioce, kada se oglasila iz bolnice. Naime, ona je otkrila da je otišla na kontrolu glasnih žica i da je sve u redu, ali da je veoma važno da o sebi vodimo računa.

- Bila sam samo na kontorli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala bogu i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole - istakla je voditeljka.

1 / 7 Foto: Instagram

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić zabrinulo je mnoge, a ona se fotografijom sa medicinskim osobljem oglasila iz bolnice.

Otkrila je da je sve u redu i da samo na vreme vodi računa o svom zdravlju. Sa druge strane odala je veliko priznanje medicinskim radnicima.

- Od filtera samo harizma! Oni rade kad mi spavamo. Jedini koji više bde od mene u svom poslu! Poseta ZTP-u. Volim lekare. Moji najbolji prijatelji jesu lekari. Privatno volim da se družim sa lekarima. Oni vole mene, a i ja njih. Velika podrška svim lekarima Srbije. Hvala što me čuvate! U svakom smislu! Glasne žice su odlično! Kaže lekar da su posebne sa jedinstvenom emotivnom bojom glasa koju Srbija voli.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

00:19

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT! Jovana Jeremić u žiži skandala progovorila o karijeri: NAPRAVILA POTPUNI PREOKRET

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.