ŠOKANTNO KOLIKO ANĐELO RANKOVIĆ IMA GODINA: Au, da li je ovo moguće?!
Foto: Nemanja Nikolić

otkriveno

ŠOKANTNO KOLIKO ANĐELO RANKOVIĆ IMA GODINA: Au, da li je ovo moguće?!

Inače, Anđelov privatni život već godinama je misterija za javnost i medije.

Objavljeno: 17:36h

Bivši zadrugari Anđelo Ranković i Sandra Rešić iznenadili su sve kada su nakon izlaska iz "Zadruge", okončali svoju vezu, a sada su zajedno stali ped kamere i progovorili o svojim emocijama, kao i razlozima rastanka.

- Desilo se to da smo o svemu razgovarali. Smatram ja i mislim da je najbolje ovako u ovom trenutku. Izašli smo napolje i ne ide. Nema potrebe ni razloga da se to odugovlači i da tu bilo koga ko zavlači... Mene je ova sezona rijalitija prilično poremetila i nemam snage da nosim vezu. Samo želim da se sklonim od svega i mislim da nije fer i korektno, ne bi bilo u redu ni prema kome, a kamoli prema Sandri - počeo je Anđelo.

- Ja ne mogu ni 10% sebe da joj pružim. Između nas nije bilo nikakve svađe, niti ružnih reči. Prošlo je nedelju dana i nije bolja situacija, ta energija nije sjajna i bajna i ja sam toga svestan i ona je toga svesna - rekao je on.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, Anđelov privatni život već godinama je misterija za javnost i medije, premda što nerado govori o njemu, ali i kada istupi vešto prikriva detalje iz istog.

Malo ko zna da je Anđelo rođen 18. oktobra 1992. godine u Beogradu, a po zanimanju je diplomirani ekonomista.

On se takođe bavio manekenstvom, a isto tako igrao je fudbal 14 godina.

"S obzirom na to da sam sportista, imam takmičarski duh, volim izazove i nova iskustva. Ulazim da se takmičim sa ciljem da pobedim i nadam se da će ovo biti lepo iskustvo za mene. Učesnici i gledaoci mogu da očekuju sa moje strane korektnost i poštenje, a za ostalo, ne znam ni ja sam kako će biti." - rekao je on pri ulasku prvi put u rijaliti.

Anđelo Ranković
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.