PROCURELA PRIVATNA FOTKA SRPSKE POLITIČARKE: U šokantnom izdanju, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO)
Foto: Instagram

IZNENADILA

PROCURELA PRIVATNA FOTKA SRPSKE POLITIČARKE: U šokantnom izdanju, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO)

"Nisam uvek doterana,ja se čak i ne sminkam tokom leta. Evo kako nisam uvek doterana". - dodala je ona.

Objavljeno:

Ana Grozdanović (25), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, privukla je veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom.

Nedavno je na društvenim mrežama komentarisala da je "preterivala sa Fotošopom", a sada pratiocima otkrila i da "nije uvek sređena" kao što se čini.

Ana je u isto vreme rešila da odgovori na komentare "zašto radi i ne ide na odmor da uživa i provodi vreme s detetom" i pokazala kako izgleda bez šminke i visokih potpetica.

1 / 9 Foto: Instagram

"Stalno me pitate zbog čega ne idem na odmor? Zbog čega nemam vremana za prijatelje? Zbog čega nisam posvećena detetu 24/7 već imam pomoć? Zbog čega se ne opustim i uživam u ovim lepim mladim godinama? Zbog čega sam sama? Kako sam uvek doterana?

Ne idem na odmor jer neću da gubim vreme,želim da budem najvrednija. Nemam vremena za prijatelje mnogo jer kada sam bila nesrećna mali broj ljudi je imao vremena za mene. Majka je uvek uz svoje dete pa makar i kada nije prisutna fizički,njena ljubav čuva dete a majka najbolje zna koliko je boli sto ne može da bude 24/7 pored njega,ali to dete će biti zahvalno kada poraste jer mu majka stvara za period kada mu je potrebno sve. Ne želim da se opustim jer želim da uživam u starosti. A sama sam jer cenim sebe i imam kriterijume koje je veoma lako ispuniti,ali u ovom vremenu teško naći", napisala je Ana i dodala:

"Nisam uvek doterana,ja se čak i ne sminkam tokom leta. Evo kako nisam uvek doterana".

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Bonus video:

00:17

Skinula se Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.