BIKOVIĆ ŽELI DA BUDE BLIŽI BRATU KOJI JE U MANASTIRU: Uložio je VELIKI NOVAC zbog toga, evo šta je KUPIO!
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

OVO NISTE ZNALI

BIKOVIĆ ŽELI DA BUDE BLIŽI BRATU KOJI JE U MANASTIRU: Uložio je VELIKI NOVAC zbog toga, evo šta je KUPIO!

Novac koji zaradi, investira pametno.

Objavljeno:

Miloš Biković je u jednom selu nadomak Beograda kupio imanje koje je bilo poprilično zapušteno i koje je morao najpre da očisti od zmija, ali i trošnih objekata.

Jedan od najpopularnijih glumca u Srbiji u poslednjih nekoliko godina dosta radi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a novac koji zaradi, investira pametno. Zato je skoro kupio imanje u blizini Beograda gde planira češće da boravi. Ipak, prvo mora da sredi to mesto, jer izgleda poprilično zapušteno, baš kao i trošna kuća na placu.

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - rekao je Biković u emiisji "TV lica kao sav normalan svet".

Razlog da kupi imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihajlo, veoma blizu.

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - rekao je on.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Biković je, potom, pokazao kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio i otkrio da je stari nameštaj koji je tu zatekao odlučio da sačuva. Glumac je nakon intervjua pred kamerama oprao i šoljice od kafe na česmi u dvorištu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.