KLAN MU DIGAO AUTO U VAZDUH, CEO JE ISTETOVIRAN I NAPUCAN: Košarkaš ulazi u Zadrugu 6, ŽENE će poludeti!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OPA BATO!

KLAN MU DIGAO AUTO U VAZDUH, CEO JE ISTETOVIRAN I NAPUCAN: Košarkaš ulazi u Zadrugu 6, ŽENE će poludeti!

Budući da joj mu je bivša devojka finalistkinja muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", Marko ne krije da strahuje od njenog ulaska!

Objavljeno:

Fanovi rijaliti "Zadruga" sa nestrpljenjem očekuju početak šeste sezone, a već se spekuliše o potencijalnim učesnicima.

Jedan od njih je i košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, dolazi iz Skoplja i visok je 195 cm. Ističe za sebe da je lav u horoskopu i da ulazi da bi pobedio. Dve godine zaredom je bio u najboljoj ekipi u Vardaru, a u Zadrugu ulazi kako bi iskusio nov doživljaj, pišu domaći mediji.

- Prijatelji koji me znaju, reklis u mi da sam ja stvoren za ovaj projekat, da sam stvoren za rijaliti, imam kratak fitilj, ali volim da se upustim u svađu i da igram po tuđim pravilima, dok ja ne budem osvojio teren. Uvek ostavljam srce na terenu, kao i u košarci - govori Milorad.

- Potpisao sam ugovor, a od bivših zadrugara poznajem Spejka, kao i Moniku Jovanovsku iz prošle sezone.

Budući da joj mu je bivša devojka finalistkinja muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", Marko ne krije da strahuje od njenog ulaska:

- Ja sam od skoro u vezi sa manekenom iz Makedonije, ali ako ona ili moja bivša uđe u Zadrugu, pa poklaćemo se - tvrdi Milorad i dodaje:

- Veći problem mi je devojka, nego roditelji, oni su mi rekla da znam šta radim i da radim šta hoću. Ali plašim se da mi uđe bivša, jer će biti baš gusto unutra onda.

Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno.

- Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digao kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće - govori Milorad za "Republiku".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.