DA MOŽE KARLEUŠA BI OVE SLIKE POCEPALA I SPALILA: Rani radovi JK se ŠIRE MREŽAMA!
Jelena Karleuša, Foto: Dragana Udovičić

HIT NA INTERNETU

DA MOŽE KARLEUŠA BI OVE SLIKE POCEPALA I SPALILA: Rani radovi JK se ŠIRE MREŽAMA!

Iza nje je veliki broj hitova, bogata karijera, ali i par problematičnih fotki.

Objavljeno:

Danas je jedna od najkontroverznijih pevačica u regionu, a pre 25 godina Jelena Karleuša pevala je prateće vokale mnogim pevačima, nakon čega je rešila da i sama zakorači u estradni svet.

Sa prvim albumom "Ogledalce" koji je izdala za "Diskos" i na kom je, verovali ili ne, sarađivala i sa kompozitorom i producentom Draganom Stojkovićem Bosancem, predstavila se publici.

Njen prvenac prodat je u 100.000 primeraka, a kao najveći hit osim naslovne numere, izdvojila se pesma "Najbolja drugarice". Usledila je 1996. godina, ekspanzija turbo folka i žanrovski preokret same pevačice koja je drugi album izdala za "PGP RTS".

"Ženite se, momci" i "Sad smo stranci postali" osvojili su publiku, a nakon trećeg albuma njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

"Ko ovu dramu režira" , "Veštice, vile" i "Cicija" bile su numere sa novog muzičkog projekta koji je mala od skandala, kako je sebe kasnije i opevala u jednoj pesmi, začinila i provokativnim fotografijama.

Saradnju sa "Grand produkcijom" započela je 1999. godine, kada je i objavila album "Gili, gili", ali je ubrzo i prekinula nakon nesuglasica sa čelnicima ove kuće.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

Ipak, 2015. godine voditelj Siniša Medić uspeo je da nagovori pevačicu da se vrati u "Grand", ali ovoga puta kao gošća u njegovoj emisiji "Press pretres". Ubrzo nakon toga dobija i ponudu da bude deo najpopularnijeg šoua "Zvezde Granda" i danas bez nje ne bismo mogli da zamislimo ovaj TV format.

A ovo su fotografije koje bi Jelena najradije spalila da može, kao što i svi imamo neke fotke na koje nismo baš ponosni.

1 / 8 Foto: Printscreen

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.