OVO JE PRAVA ISTINA O POREKLU DALILE DRAGOJEVIĆ: Ne može više ništa da se sakrije!
Foto: Nenad Kostić

otkriveno

OVO JE PRAVA ISTINA O POREKLU DALILE DRAGOJEVIĆ: Ne može više ništa da se sakrije!

Njena porodica bila je izuzetno imućna i imali su svoje ugostiteljske objekte u Beču.

Objavljeno:

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević van sebe je otkako se završio rijaliti, a zbog svađe s Filipom Carem ne planira da ode ni u Šepak u posetu ocu sve dok se ne pomire i otkrila da se ne oseća dobro.

Posle "Zadruge 5" Dalila Dragojević dobija na hiljade jezivih poruka u kojima je hejteri vređaju i prete smrću.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Fanovi njenog bivšeg muža Dejana Dragojevića nazivaju je "vešticom" i najavljuju da će je "linčovati i spaliti nasred Terazija".

- Najomraženija sam osoba na svetu! Ne znam kako ću sve ovo da preživim, mnogo mi je teško... Dobijam strašne uvrede i pretnje na društvenim mrežama. Pišu mi: "Veštice, spalićemo te na Terazijama!", "Kurvo raspala, treba te ubiti za primer", "Dudlila, ološu, kad te sretnem, pljunuću te u lice", "Dobro je što te se Dejan rešio! Gorećeš u paklu"... Tresem se kad pročitam tako nešto. Po ceo dan samo plačem, u depresiji sam... - požalila se Dalila drugarici.

Inače, privatni život Dalile Dragojević postao je nezaobilazna tema medija i javnosti, te je često njena prošlost meta raznih spekulacija i nagađanja, a ponajviše njeno poreklo i porodica.

Popularna bosanska starleta, Dalila Mujić, rođena je u Beču u Austriji, 3. septembra 1993. godine, ali je odrasla u Bosni i Hercegovini, gde je u Tuzli odrasla, a onda osnovnu i srednju školu završila u Sarajevu.

Njena porodica bila je izuzetno imućna i imali su svoje ugostiteljske objekte u Beču u kojim su često gostovali popularni pevači iz zemalja bivše Jugoslavije. Dalilin otac se zove Huso, a majka Emina. Huso i Emina razveli su se posle 15 godina zajedničkog života.

Njen otac Huso bavio se ugostiteljstvom u Beču, gde su živela i njena četiri strica. Ispričala je i to da je njen otac bio sklon alkoholu, kocki i svemu onome što kafanski život nosi sa sobom.

Međutim, jednog dana, kada je ona već bila u pubertetu, njen otac se preko noći promenio. Pozlilo mu je, povraćao je krv, iako je doktor rekao da nema zdravstvenih problema. Potom se okrenuo islamskoj veri. Počeo je da proučava Kuran i da živi u skladu sa pravilima koja vera nalaže. Dalila je poštovala to što je muslimanka, ali je želela i da živi kao njene drugarice koje nisu odrastale u izraženo verskim porodicama.

Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:03

Aleks dočekala jutro sa Biljanom Dragojević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.