MIŠA GROF DOKUSURIO NIKOLINU PIŠEK: Saopštene LOŠE VESTI!
Foto: Nenad Kostić

šok

MIŠA GROF DOKUSURIO NIKOLINU PIŠEK: Saopštene LOŠE VESTI!

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljena su saznanja od izvora bliskog porodici da se odigrava prava drama na relaciji svekar-snaja.

Objavljeno:

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se za Kurir povodom saznanja o tome da njegova snajka hoće da uzme umetničku sliku, vrednu 30.000 evra, koju je ona kupila i poklonila nedavno preminulom suprugu Vidoju Ristoviću.

Ta dragocenost nalazi se u stanu u kojem su ona i Vidoje boravili u Beogradu, a on je sad pod ključem i u vlasništvu Miše Grofa. Ristović je otvoreno progovorio o tome.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - naveo je Vitor.

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljena su saznanja od izvora bliskog porodici da se odigrava prava drama na relaciji svekar-snaja zbog vredne umetničke slike jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o ženskom aktu manjeg formata, a sliku je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu. Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra. Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao najveći problem. Njegova udovica navodno je htela da uzme ovo delo iz stana u znak sećanja na Vidoja, što joj Miša nije dozvolio.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

Bonus video:

02:04

TEK ĆE MRAČNE TAJNE MIŠE GROFA i NIKOLINE PIŠEK DA ISPLIVAJU Vesna Rivas šokirala: Njih dvoje su gubitnici OTKRILA JEZIVE STVARI

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.