ZBOG GOLIH FOTKI SE NAŠLA NA OSUDI JAVNOSTI, A SADA UDARA JOŠ JAČE: Milica Dabović JEDVA OBUZDALA OBLINE tračicama!
Foto: Printscreen Instagram

DA LI JE MOGUĆE?

ZBOG GOLIH FOTKI SE NAŠLA NA OSUDI JAVNOSTI, A SADA UDARA JOŠ JAČE: Milica Dabović JEDVA OBUZDALA OBLINE tračicama!

Košarkašica se osvrnula i na komentare!

Objavljeno:

Bivša košarkašica Milica Dabović neretko se nađe na meti prozivki zbog provokativnih fotki u bikinijima, a sada je pokazala jedan možda najmanji od svih koje je do sada nosila.

Naime, mali kružići u obliku prasića jedva da su prekrili deo njenih grudi, a pratioci su imali zamerku i na minijaturne gaće.

- Da nije malo previše da žena tvojih godina, koja ima dete, ostvarena u životu u svakom smislu, nosi tako provokativne kupaće kostime poput današnjih starleta... Doslovce jos 1cm fali i ispao bi ti polni organ, uvuklo ti se sve u zadnjicu kao da nemaš ništa... Sutra će tvoje dete da vidi te slike gde ti doslovce vrlo malo fali da ispadne polni organ - bio je samo jedan od komentara, a Milica je pored fotografije poslala jasnu poruku svima kojima se ne sviđa njen stajling.

Milica Dabović
foto: Printscreen: Twitter/milicadabovic13

- Shvatite jednu stvar koju ja nikada u životu nisam radila. Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete to samo govori o vama a ne o meni. To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život - napisala je Milica poručila da je njoj najbitnije da je srećna, te da ona nikoga ne osuđuje dok ga ne upozna i dodala:

- Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog decaka DA, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima... Ako vam se ne svidja moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji.

- I da grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam-ugrađujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba! Ne stidim se svojih godina, ni svoga tela, ni svojih postupaka. To mi je najvažnije - poručila je Milica Dabović na kraju.

U galeriji u tekstu pogledajte fotografije koje je Milica okačila, ali i još neke njene u bikiniju.

1 / 8 Foto: Printscreen: Twitter/milicadabovic13

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.