ĆERKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ IZGLEDA BOLJE OD KEVE, A MALO KO ZNA KO JOJ JE OTAC: Završio je TRAGIČNO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Upitnik - Zvanični kanal

niste znali!

ĆERKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ IZGLEDA BOLJE OD KEVE, A MALO KO ZNA KO JOJ JE OTAC: Završio je TRAGIČNO! (FOTO)

Nekadašnja voditeljka najgledanijeg političkog talk show programa "Upitnik" nerado govori o svom privatnom životu i neuspelom braku.

Objavljeno: 12:49h

Jedna od najlepših i najuspešnijih voditeljki sa naših prostora Olivera Jovićević ni u jednom intervjuu svih ovih godina, koliko se bavi novinarskim poslom, nije želela da priča o svom bivšem mužu i otkriva njegov identitet.

Voditeljka je oduvek izbegavala da otkriva intimne detalje iz svog privatnog života, ali je u svakoj prilici isticala da je njen najveći uspeh u životu rođenje ćerke Dunje koju je dobila tokom svog neuspelog braka sklopljenog pre osamnaest godina.

Olivera o svom nesrećnom braku i teškom emotivnom brodolomu koji je doživela nerado govori, a koliko joj je bilo teško svedoči i činjenica da njena ćerka ne nosi očevo prezime. On je 2017. godine poginuo, a posle tragičnog gubitka muža i Dunjinog oca, Olivera je preuzela ulogu oba roditelja.

Dunja je danas devojka a mi smo morali da primetimo da je lepša čak i od svoje majke na koju izuzetno liči.

Međutim, na naše veliko iznenađenje, Olivera je jednom prilikom progovorila o svom odnosu sa Dunjom i njenim ocem!

Olivera je tada istakla da je sa bivšim suprugom posle razvoda ostala u korektnim odnosima i da danas zajedničkim snagama pokušavaju da svoju mezimicu Dunju izvedu na pravi put.

- Prema Dunji nisam stroga kao što su to bili moji roditelji prema meni. Moj izbor je minimum zabrana i mnogo razgovora na sve teme i jedva čekam da vidim šta smo zajedno uradile. Već sad mi se čini da će sve biti u redu. Podstičem Dunju i da se što više smeje jer kažu da ko ume da se raduje, uvek ima čemu. Svojim nestrpljenjem, a ponekad i brzopletošću podseća na mene. Volim njenu dobrotu i pravednost kojima i mene čini boljom. Često razgovaramo do duboko u noć, leto provodimo uživajući u moru i suncu, onda odemo na planinu, u šetnje... Ponekad se zabavimo i tračevima. Ne smatram da decu traba da odgajaju bake i dadilje, ali ni to ne osuđujem. Provodimo dosta vremena zajedno i uživamo jedna u drugoj, a ako to znači da sam posesivna, odgovoriću da jesam - izjavila je Olivera pre nekoliko godina za Story.

Oliverina ćerka često dobija brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da ima osmeh koji pleni, baš kao i njena majka.

1 / 5 Foto: Instagram/oliverajovicevic

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.