SAD JE JASNO ZAŠTO KRIJE SVOJE TELO! Emisiju vodi zakopčana do grla,kad joj vidite fotke u kupaćem shvatićete zašto
Foto: Printscreen

au!

SAD JE JASNO ZAŠTO KRIJE SVOJE TELO! Emisiju vodi zakopčana do grla,kad joj vidite fotke u kupaćem shvatićete zašto

Sada je jasno zašto voditeljka krije svoje telo i u skoro svakoj emisiji se pojavljuje u dugim i zatvorenim haljinama

Objavljeno:

Kada su mediji pre nekoliko godina objavili vest da je voditeljka emisije "Zvezde Granda"Sanja Kužet u drugom stanju, mnogi su se pitali koja koleginica će umesto nje voditi popularno muzičko takmičenje.

Saša Popović je nakon par dana otkrio da će Sanju zameniti imenjakinja Sanja Ćulibrk, čemu su se mnogi oduševili, a nova voditeljka je za kratko vreme osvojila simpatije gledalaca.

Za to je najzaslužnija njena harizma, ali i lepota kojom pleni. Ipak, nismo ni slutili da Sanja iza kamera izgleda makar sedam puta bolje i da zrači seksepilom.

Kada izađe iz svojih elegantnih haljina koje ne otkrivaju previše, Sanja je prava bomba, što njene fotke iz letnjeg perioda to jasno i pokazuju.

Priznaćete da joj kupaći kostim stoji mnogo bolje nego i jedna haljina, pa nije ni čudo što Sanja krije svoje telo, jer da se ovako pojavi u svojoj emisiji, izazvala bi opštu pometnju.

Podsetimo, Aleksandar Sofronijević, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, već neko vreme uživa u ljubavi sa Sanjom Ćulibrk, voditeljkom koju je šira javnost upoznala kroz projekat "Zvezde Granda".

- Sofra i Sanja znali su se i pre nego što su otpočeli vezu jer je ona bila u ljubavi sa bivšim violinistom njegovog orkestra. Iako su raskinuli, sa Acom se spontano sretala na televiziji na kojoj zajedno rade i tako je sve krenulo - priča izvor blizak harmonikašu.

Aca Sofronijević
foto: Kurir privatna arhiva

Sofronijević je poznat kao muškarac koji u javnosti ne priča o svojim vezama i devojkama, a do sada je priznao da je u kratkom emotivnom odnosu bio samo sa Jelenom Bučom, članicom ženskog benda „Frajle“.

- Aca je džentlmen i ne voli da javno eksponira svoje devojke. On i Sanja uživaju u vezi od početka ove godine, izbegavaju zajednička fotografisanja, tagovanje i odlaske na javna dešavanja. Uprkos tome što su javne ličnosti, svim silama se trude da svoju ljubav sklone od očiju javnosti - priča izvor.

1 / 7 Foto: Printscreen

Bonus video:

12:08

OVAKO GA JE OSVOJILA! Harmonikaš otkrio šta ima Sanja Ćulibrk, a druge nemaju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.