MILICA IZGEDOM DIŽE PRITISAK A MALO KO ZNA KAKO JE ODRASLA: Bila je često MODRA, OTAC je bio STRAH I TREPET!
Foto: Tviter printscreen/MILICADABOVIC13

niste znali!

MILICA IZGEDOM DIŽE PRITISAK A MALO KO ZNA KAKO JE ODRASLA: Bila je često MODRA, OTAC je bio STRAH I TREPET!

Zapalila društvene mreže

Objavljeno: 09:23h

Košarkašica Milica Dabović ne prestaje da provocira svojim golišavim izdanjima.

Milica je ovoga puta pozirala u crvenom bikiniju na plaži, ali tako da su pratioci mogli da vide svaki deo njenog tela.

Milica je upalila kameru i snimala se gore-dole, da bi potom legla i snimila zategnuti stomak, pirsing na pupku, butine i dobro poznate tetovaže.

Inače, Dabovićeva je uplovila u novu ljubavnu vezu, a njen dečko je ugostitelj iz Švajcarske Vanja Ćorić.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a bivšoj košarkašici se Vanja dopao čim ga je upoznala.

Milica Dabović
foto: Instagram

Podsetimo, porodica Milice Dabović već duže je tema o kojoj mediji često pišu. Život njenih sestara Jelice i Ane, kao i brata Milana veoma privlači pažnju. Iako je njeno odrastanje bilo izuzetno teško, Milica ne krije da su joj otac i majka veliki oslonac. Spartansko vaspitanje i česte batine Milica ocu Milanu nikada nije zamerila.

‒ Možda je to bio njegov način da pokaže ljubav, ne znam, ali za mene su batine bile nebitne u odnosu na sve što je uradio za nas. On nas je stvorio i omogućio nam ovakav život. Znam da će me svi osuditi zbog ovoga što govorim, ali za mene je tako. On je moj otac. Jeste bio strog, dobijale smo batine, međutim on ih je tretirao kao vaspitnu meru. Uradio je mnoge pogrešne stvari, ali niko nije bezgrešan. Grešila je Jelica, grešila sam i ja ‒ izjavila je Milica.

O teškom odrastanju i fizičkom kažnjavanju od strane oca prvo je progovorila najstarija sestra Jelica, koja je Milici i Ani prokrčila put na košarkaški teren.

‒ Iz detinjstva se sećam samo batina. To je moja tragedija. Živeli smo u staroj kući, ispod nje je bila plaža s kamenjem. Otac me je vodio da plivam na plaži koja je bila kamenita. Raskrvarila sam nogu. Kad sam se vratila kući, mama je primetila, ja sam se prepala i počela da plačem, a otac je uzeo veliki muški češalj i tukao me do krvi. To mi je prvo sećanje iz detinjstva ‒ otkrila je svojevremeno Jelica Dabović u emisiji „Život priča“.

„Hvala mami i hvala tati! To je to“, napisala je Milica pored porodične slike sa roditeljima, sestrama, bratom i zetom Ilijom i tako posle mnogo vremena pokazala oca Milana.

1 / 9 Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:

01:42

MILICA DABOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE SVADBE NJENE SESTRE ANE Ovaj poznati pevač je uveseljavao goste, A EVO ŠTA MLADENCI PLANIRAJU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.