POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE HALIDA BEŠLIĆA!
Foto: Marina Lopičić

au, čoveče!

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE HALIDA BEŠLIĆA!

Priznao je da ga je bolelo!

Objavljeno: 19:25h

Pevač Halid Bešlić nedavno je zabrinuo javnost kada je obelodanjeno da je završio u bolnici zbog operacije srca.

Naime, njemu su u "Centru za srce" u Sarajevu ugrađena dva stenta. Pevač je sada u prvoj ispovesti nakon intervencije rekao da ga nije bilo strah, a zatim opisao šta je usledilo pre nego što je završio u bolnici.

- Stavili su mi dva stenta. Dobro je, hvala Bogu, odlično je. Sve će to biti kako treba. Odlično se osećam, da kucnem u drvo. Jedino što sada te tablete moram da pijem redovno, to je ta disciplina koje se moram pridržavati - rekao je Bešlić za "Avaz".

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

- Znao sam da sam u dobrim rukama. A drugo, nisam ni znao šta mi je bilo. Nisam mogao da hodam, nisam mogao da se krećem. Zvao sam doktora Kacilu da mu se požalim, a on me je pravo od kuće poslao u bolnicu. Kako sam svratio da vidimo šta je, tako sam se našao na stolu. Bilo je to stresno - ispričao je Halid.

Intervenciju su mu započeli jutro nakon što je primljen u bolnicu, a pevač kaže da je tokom tog procesa bio budan i da je pratio sve na ekranu šta mu rade. Ipak, priznao je da ga je bolelo.

Halid se veoma brzo oporavio i već se vratio poslu.

- Odsvirao sam jedan koncert nakon toga. Nisam baš kao nov, ali sam blizu toga. "Renovirao" sam se - kroz smeh je zaključio Bešlić.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.