CELA SRBIJA BRUJI O PECINIM GODINAMA: Stariji je DOSTA od Aleksandre i Maje, sada mu znamo PRAVO GODIŠTE!
Foto: Instragram

HIT NA INTERNETU

CELA SRBIJA BRUJI O PECINIM GODINAMA: Stariji je DOSTA od Aleksandre i Maje, sada mu znamo PRAVO GODIŠTE!

Prevara veka je postala glava tema nacije!

Objavljeno:

Kontroverzne bivše zadrugarke Maja Marinković i Aleksandra Subotić poznaju se još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama "Zadruge", gde su i zajedno učestvovale.

Njihove porodice su se zbliže, pa se Maja tako sprijateljila i sa Aleksandrinim suprugom Predragom Pecom Raspopovićem, sa kojim Subotićeva ima dete, a onda je došlo do preokreta.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Naime, Maju i Pecu Pink je uhvatio na jednom bazenu, gde su uživali u prisnosti. Oni su se ljubili i vaćarili, a naše kamere su sve zabeležile. Maja je uživala u Pecinim poljupcima, a oko njih su se nalazili ljudi, koji su im očigledno poznanici.

Nakon što je preotela supruga Predraga Pecu Raspopovića od svoje drugarice Aleksandre Subotić, Maja Marinković je sa njim otputovala u Crnu Goru.

Bivša zadrugarka i njen ljubavnik uživaju krstareći Jadranom, a Maja je iskoristila priliku i da isprovocira nekadašnju prijateljicu putem Instagrama.

Međutim, ono što najviše zanima Srbiju je koliko Peca zapravo ima godina, budući da bar fizički izgleda dosta starije od obe rijaliti zvezde.

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Mnoge je zanimalo koliko je Peca stariji od Aleksandre, a onda je ona pre par meseci iznela istinu.

Naime, Aleksandra ima 25 godina, dok Peca ima 49, dakle 1973. je godište, prema njenim rečima.

- A kada već pričamo o godinama - moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine - napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagramu pre par meseci.

Maja Marinković je u maju napunila 26 godina, pa možemo da vidimo da je Peca i od nje stariji isto kao i od Aleksandre, budući da su obe rođene 1996. godine.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.