JEL ISTA OSOBA? PRAVO LICE KATARINE ŽIVKOVIĆ IZ PROŠLOSTI: Spalila bi da može, držaće se za glavu kada vidi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

evo kako danas izgleda

JEL ISTA OSOBA? PRAVO LICE KATARINE ŽIVKOVIĆ IZ PROŠLOSTI: Spalila bi da može, držaće se za glavu kada vidi! (FOTO)

Kako joj je napredovala karijera, napredovala i transformacija njenog fizičkog izgleda.

Objavljeno:

Poznata pevačica je mnogo puta negirala da je radila bilo kakve estetske intervencije, ali njena transformacija ne prestaje da izaziva pažnju.

Pevačica Katarina Živković objavila je na Instagramu fotografiju u narandžastom kupaćem kostimu u kom izgleda poput svetskih top-modela, međutim, svima je odmah zapalo za oko da je mlada folkerka potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prirodni izgled s početka karijere.

1 / 5 Foto: Printscreen

Sada je pokazala vidno zategnuto i preplanulo telo, a sve je začinila posebnim mejkapom. Primetan je neutralniji smouki na očima i koralna nijansa karmina na usnama.

Komentari podrške zapalili su društvene mreže, a među njima bio je najzastupljeniji onaj u kome Kaću upoređuju sa svetskim top modelima. Ipak, pojedinci su se složili da to nije oduvek bilo tako i da je tridesetogodišnjakinja ranije bila jedna od manje atraktivnih pevačica, pa je s godinama, kako joj je napredovala karijera, napredovala i transformacija njenog fizičkog izgleda.

Na Jutjubu se pojavio snimak s naslovom "Evolucija Katarine Živković". Na početku zapisa vidi se mlada Kaća iz 2007. godine kada je prilikom izvođenja pesme "Kad te ne volim" imala plavu izblajhanu kosu i šiške. Lice joj je vidno gojaznije, osmeh drugačiji, usne tanje, a jagodice značajno manje izražene. Narednih godina, pak, njena promena je i više nego očigledna, a sudeći po najnovijim objavama mnogi tvrde da su estetke intervencije na njenom licu više nego očigledne.

Ona je, ipak, negirala da je na sebi imala mnogobrojne korekcije, a kada su se pojavile spekulacije da je operisala nos, ona je istakla "da ga je samo malo sredila", te da nije prošla kroz kompletnu proceduru. Ostalo je nejasno na šta je pevačica tada u stvari mislila.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.