OGLASIO SE LUKAS NAKON ŠTO JE JANKETIĆ ODBIO DA IGRA NJEGOV LIK U SERIJI: Bio je KRATAK I JASAN!
Foto: Dragana Udovičić

hit IZJAVA

OGLASIO SE LUKAS NAKON ŠTO JE JANKETIĆ ODBIO DA IGRA NJEGOV LIK U SERIJI: Bio je KRATAK I JASAN!

Odustao od snimanja serije

Objavljeno:

Marko Janketić trebalo je da igra folkera Acu Lukasa u ostvarenju “Kafana na Balkanu”, ali je u poslednjem trenutku odustao zbog snimanja serije.

Sada se tim povodom oglasio i pevač Aca Lukas.

aca lukas, Andrej Vuksanović, Lazar Vuksanović
foto: Nemanja Nikolić

– A je l’ rekao Marko zašto neće da glumi u seriji? – zbunjeno je pitao na početku Lukas.

Kada mu je objašnjeno da je glumac odustao zbog toga što nije imao vremena, jer je već potpisao ugovor za jedan projekat, Lukas je odgovorio.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

– Nikako nismo mogli da ugovorimo termine i snimajuće dane koji bi njemu odgovarali. Nismo mogli da se uklopimo, a po našem planu snimanja, moramo da radimo u tom periodu kada Marku ne odgovara. Završavamo snimanja do jeseni, mnogo mi je žao – poručuje Aca za “Blic” i za kraj dodaje:

– Imam želju da nađemo dobrog glumca – kaže Lukas, ali nije precizirao kojeg bi tačno glumca voleo da vidi u seriji o njemu.

Podsetimo, Marko je odbio da igra Lukasa, jer nije mogao da uskladi snimanja.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović

– Lukasa mora da odigra neko ko ima m**a. Onaj ko bude izabran umesto mene, taj zadatak treba da odradi hrabro i sa m***ma. Film ima odličan potencijal, a mnogi ga potcenjuju jer se bavi estradom. Aca živi jedan ‘rokenrol’ kao malo ko u ovoj zemlji, a to je uzbudljivo za ekranizaciju. Lukas je rekao da ne očekuje da ga u filmu prikažu kao Nikolu Teslu ili Novaka Đokovića, već kao čoveka od krvi i mesa – priča Janketić i dodaje da nikako nije uspeo da uskladi svoje slobodne termine sa snimanjem filma o Lukasu:

– Nisam pobegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije “Pasjača”, koja će se raditi u isto vreme kada i “Kafana na Balkanu”, tako da nisam uspeo da stignem na obe strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.