PRIZNALA DA SE BAVILA PROSTITUCIJOM U SRBIJI, PA FRAPIRALA JAVNOST: Sada je OTKRILA DETALJE!
Foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

PRIZNALA DA SE BAVILA PROSTITUCIJOM U SRBIJI, PA FRAPIRALA JAVNOST: Sada je OTKRILA DETALJE!

Spomenula je i dete!

Objavljeno: 14:25h

Nakon izlaska iz "Zadruge" Viktorija Viki Mitrović došla je u studio kod Dušice Jakovljević gde je pričala o aktuelnim temama iz rijalitija, kao i o detaljima iz svoje prošlosti.

- Koliko se o tome razmišlja, o pobedniku "Zadruge"? - upitala je voditeljka

- Nama je svima opšte poznato da bi to bio Dejan Dragojević, to je neko moje mišljenje - rekla je Viktorija.

1 / 3 Foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

- Njih petnaestoro će ih biti u nedelju - saopštila je Dušica.

- Ja kada sam ušla unutra, ja sam shvatila da imam neku povezanost sa pedeset. Da li su to krugovi u kojima sam se ja kretala, pa ih poznajem. Pa sam došla u neku situaciju i rekla sam da sam sve to. Ja sam se vodila time da, kada pričam o tome, ja se smejem. Bila sam sa osobom koja ima veze sa estradom, dva meseca pre ulaska. Upoznavala sam momke koji su bili imućni. Da se ja smejem na sve to, da. Meni je bilo lakše da sve to kažem i niko mi ništa ne može. Opšte poznato je da se za svaku drugu devojku provlače za prosituciju. Opšte je poznato da se sve svodi na to i ja sam rekla da sam radila to. Ko god da je ušao, nije mogao da kaže nešto o meni, jer se sve zna. Ja sam se razvela dva meseca pre ulaska u rijlatiju. Baba i deda znaju da sam ja bila u vezi sa jednim menadžerom koji je imućan. Prosto, ja sam i sama rekla da sam radila u restoranu, takođe sam i na njivi radila. Dušice, bila sam četiri godine u braku, sve i da sam htela, nelogično je da je to tako. Ja sam neko ko ne bi mogao da uđe u svađe da nisam, onda sam rekla da jesam. Nije meni dete palo sa neba, ja sam bila u braku. Bolje da je pljunem sama, nego da me oni pljunu - rekla je Viki.

Podsetimo, zadrugarka je ležala je sa svojim momkom Markom Osmakčićem u krevetu, a onda priznala čime se zapravo bavi.

Naime, posle snimka koji je isplivao mnogi su posumnjali da se Viki bavi prostitucijom, prenosi Blic.

- Ako se ti i ja mazimo, onako lepo i sve to... - izustio je Marko, na šta je Viki odgovorila:

- Marko, ja se tako mazim i sa svojim klijentima - kazala je zadrugarka nakon čega je svima bilo jasno kojim se poslom bavi.

"Da li je ona prostitutka?", "Je li moguće da javno priznaje da se bavi prostitucijom?", bili su samo neki od komentara ispod videa.

1 / 11 Foto: Printscreen / Youtube / Zdruga

I njen bivši cimer ju je komentarisao.

–Viki stvarno ima tešku, tužnu životnu priču, svašta je doživela i taj deo ne bih ni komentarisao. Čuo sam sa više strana, a se bavila prostitucijom. Meni ne smeta, ali, imaš dete, kako ne razmišljaš o njemu. Kakav primer ćeš ćerkici dati. Njeno ponašanje u rijalitiju je jako degutantno, tverkuje, bez pardona ima intimne odnose, a zna da je dete gleda. Ona je ovako super, hoće da spremi hranu, počisti, pomogne, ali mi se ne sviđa kako se ponaša – kaže Zverka za Svet i nastavlja

–Imam dosta prijatelja i u Švajcarskoj, jedan od njih mi je rekao da se ona tamo bavila prostitucijom. Kao, domaćica lokala, animir dama, a zapravo joj je posao bio nešto sasvim drugo.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.