OTKRIVENO PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ: Evo zbog čega je GLUMICA GLAVNA TEMA ovih dana!
Foto: Marina Lopičić

svaka čast!

OTKRIVENO PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ: Evo zbog čega je GLUMICA GLAVNA TEMA ovih dana!

Svi se pitaju kako joj ovo polazi za rukom

Objavljeno:

Već tri decenije Nataša Ninković suvereno vlada glumačkom scenom, a osim talenta koji je potkrepljen brojnim nagradama, neretko se govori i o njenoj raskošnoj lepoti.

Izgled Nataše Ninković, posebno u poslednje vreme, otkako se dramska umetnica približila šestoj deceniji života, neretko je tema javnosti, a svi se pitaju kako joj polazi za rukom da svoju lepotu i mladalački duh neguje.

Da je upravo gluma ta koja je podmlađuje Nataša je uvek isticala, a nije preskakala da napomene i da joj u tome pomaže i porodični sklad. Suprug Nenad Šarenac i sinovi Matija i Luka njena su njena najveća sreća, mirna luka i odmor od svih problema. Kraj njih se, navodno, najbolje regeneriše i priprema za nove poslovne izazove.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/natasaninkovic

Nataša u javnosti uvek deluje sveže, stilizovana i našminkana u skladu sa prilikom, stoga ne čudi što je njeno novo izdanje privuklo toliko pažnje.

Naime, dramska umetnica uslikana je na promociji ogranizovanoj povodom nastavka snimanja serije "Složna braća next generation". Na sebi nije imala trunku make upa, a uprkos tome što su sve nepravilnosti došle do izražaja mnogi su prokomentarisali da je i u tom izdanju izuzetno lepa i hrabra da se tako pojavi pred fotoreportere.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.