FILIP ŽIVOJINOVIĆ I ALEKSANDRA PRIJOVIĆ VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO!?
Foto: Damir Dervišagić

ISTINA JE

FILIP ŽIVOJINOVIĆ I ALEKSANDRA PRIJOVIĆ VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO!?

Ova fotografija je dokaz!

Objavljeno:

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mesecima je glavna tema u javnosti. Par već dugo nije viđen zajedno, a kako sada pokazuje poslednja fotografija njih dvoje više ne žive na istoj adresi.

Filip Živojinović
foto: Instagram printscreen/f.zivojinovic

Naime, Filip je na svom "Instagram" profilu objavio fotografiju pogleda iz svog trenutnog doma u Americi, u kome boravi već neko vreme. U Sjedinjenim Američkim Državama Filip je već neko vreme zbog poslovnih obaveza, a u Srbiju dolazi kada mu obaveze to dozvole.

Ipak, Aleksandra Prijović otkriva da je njihov brak još uvek u savršenom skladu, bez obzira na pisanje medija o njihovom narušenom odnosu.

- Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par meseci smo bili vereni, ne znam koliko puta dosta baš - rekla je za "Blic" stavivši do znanja da je njihov odnos savršen, a da su razdvojeni samo onda kada imaju previše poslovnih obaveza.

Njihov fokus pored rada na zajedničkom odnosu, svakako je i sin Aleksandar za koga Aleksandra otkriva da ne želi još uvek da dobije brata ili sestru.

- Kad mu spomenem, samo kaže ne, voli svu pažnju za sebe - otkriva ona.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.