DECA NISU SA KARLEUŠOM! Tošić ih je UZEO i SKLONIO: Isplivala PRAVA ISTINA, uradio je ovo uz pomoć PRIJATELJA
Foto: Dragana Udovičić

OVO NISTE ZNALI

DECA NISU SA KARLEUŠOM! Tošić ih je UZEO i SKLONIO: Isplivala PRAVA ISTINA, uradio je ovo uz pomoć PRIJATELJA

Komšije otkrile sve

Objavljeno:

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša (43) potvrdila da se razvela od fudbalera Duška Tošića (37), a komšije sada otkrivaju da fudbalerovoj majci nije nimalo prijatno zbog čitave situacije.

Kako prenose mediji, Tošić je ćerke sklonio u svoje selo kod majke Nikolete, dok se ne slegne medijska prašina oko razvoda.

Pošto njegovoj majci treba pomoć oko unuka, on je angažovao i prijatelja, koji u novoizgrađenu kuću odnosi hranu i ostale potrepštine za decu.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Šta da vam kažem! Nikoletu viđamo, ali ju je ovo oko razvoda potreslo. Znamo da se oko nekih stvari mnogo nervirala. Ne čita novine i ne zna kakvi naslovi izlaze, ali Orlovat je malo mesto. Znate da je dovoljno 10 minuta da se proširi jedan trač. Tu dolazi Duškov prijatelj, donosio je hranu i sve što je deci potrebno. Zadrži se sat- dva, pa ode - priča komšija koji stanuje nedaleko od porodične kuće Tošića.

- Ja sam Nikoleti blizak komšija. Ona je vitalna, brine o živini, o unukama kad su tu, ali čim posumnja da dolaze novinari, zaključava se u kuću. Deca su čas kod nje, čas u novoj kući. Retko izlaze, verovatno su im rekli da ostanu u kući. Eventualno su na bazenu iza kuće ili na trambolini. Tu imaju sve kad dođu da se zabavljaju - zaključuje komšija za "Republiku.rs".

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.