JOVANA JEREMIĆ POSTAJE PEVAČICA?! Voditeljka snima pesmu sa NAJVEĆOM MUZIČKOM ZVEZDOM u Srbiji?
Foto: RTV Pink printscreen

OPA BATO!

JOVANA JEREMIĆ POSTAJE PEVAČICA?! Voditeljka snima pesmu sa NAJVEĆOM MUZIČKOM ZVEZDOM u Srbiji?

Voli da peva, a sada ima i plan?

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić več je u nekoliko navrata pokušala da pokaže svoje "vokalne" sposobnosti, te isticala da joj je žao što nema baš najbolje vokalne sposobnosti, ali je sada otkrila da je vrlo moguće da će snimiti pesmu s jednom od najvećih imena domaće muzičke scene.

Naime, komentarišući muževe poznatih ličnosti u Srbiji, Jeremićeva je istakla da je Ceca imala najmoćnijeg muža od svih.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Ceca je imala najboljeg muža od svih. Mogu samo da joj zavide svi. Hiljadu puta sam je branila. Ne treba ljudi da joj zavide, nego da joj kažu svaka čast. Ceca je moćna žena i zato je bila udata za najmoćnijeg muškarca tog vremena. Arkan nije ženio kurvicu malu koja ga je jurila, starleticu koja ga je jurila zbog para već Cecu Ražnatović koja je ime, prezime i marka. Svaki muškarac kao što je Arkan izabraće ženu sa imenom i prezimenom kao što je Ceca. Ceci nije bio potreban Arkan, imala je love koliko joj treba - rekla je Jeremićeva.

Željko Ražnatović Arkan, Ceca Ražnatović
foto: Kurir arhiva

Jovana je istakla da Ražnatovićevu obožava, a potom zaintrigirala gledaoce izjavom da će možda snimiti duet sa Cecom, a možda i sa Anastasijom.

- Arkan je nju sredio, tu nema priče. Dao joj je na stilu, ona je bila lepa žena ali imala je mešavine ukuse i neukusa. Sa Arkanom je meni ona postala prelepa. Ja Cecu obožavam i volim njene pesme. Možda Ceca i ja snimimo duet, ili Anastasija i ja - izjavila je Jeremićeva.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.