MILIĆ VUKAŠINOVIĆ NA RUBU EGZISTENCIJE? Evo od čega živi POZNATI ROKER, smrt bitne osobe ga je DOKRAJČILA
Foto: Zorana Jevtić

POTRESNO

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ NA RUBU EGZISTENCIJE? Evo od čega živi POZNATI ROKER, smrt bitne osobe ga je DOKRAJČILA

Mislio je da će zauvek moći da troši novac na alkohol, razvrat i blud

Objavljeno:

Frontmen grupe Vatreni poljubac, Milić Vukašinović progovorio je o tome da li je na "rubu egzistencije" ali i o velikom porodičnom gubitku.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Pričalo se i pisalo da ste na rubu egzistencije. Ima li tu istine ili su to čaršijski tračevi?

– Pa taj rub egzistencije je jako pokretljiv, nekad je na ivici, a nekad na marici. Ha-haha… Ja sam velike pare zaradio od muzike, i to najviše od narodne muzike, ali je moje pravilo bilo da su pare, kao i penis, ako je u gaćama – po*eri ga. Tako sam pare besomučno trošio na alkohol, razvrat i blud, misleći da će me sreća uvek služiti i da će moji hitovi uvek biti najveći. Danas uglavnom živim od autorskih honorara za svoje hitove, a i sviram sa grupom tamo gde ima publike koja voli teški rok.

1 / 6 Foto: Facebook

Prošle su četiri godine od smrti vaše ćerke. Može li vreme da ublaži bol ili nikad nije lakše, već samo naviknemo da živimo s tim?

– Kad ti umre rođeno dete, ona nit tvog blistavog, ispunjenog i radosnog života se prekine i nikad više ta nit ne može biti onakva kakva je bila pre nego što se prekinula.

Pronalazite li utehu u njenoj deci, vašim unucima?

– Nažalost, moji unuci su oduzeti od roditelja i socijalna služba brine o njima u Kinder selu, kako se zove tamo gde su smešteni. Njihov otac, bivši muž moje pokojne ćerke, podneo je zahtev da ih uzme i dozvoliće mu kad se potpuno skine sa droge i opijata, što se još uvek nije desilo. Sve dok postoji njegov zahtev kao oca, ja ne mogu da podnesem zahtev da ih uzmem da žive sa mnom, tako da ih viđam povremeno kada sam u Sarajevu, što je, naravno, vrlo kratko i nedovoljno.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.